Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαλάει ερυθρόλευκη μεταγραφάρα - Ζήτησε απίστευτα λεφτά κι έφαγε τα μούτρα του - Την... άκουσε
| 2018-08-03 21:00:00

Χαλάει ερυθρόλευκη μεταγραφάρα - Ζήτησε απίστευτα λεφτά κι έφαγε τα μούτρα του - Την... άκουσε

Sportdog Team
Χαλάει ερυθρόλευκη μεταγραφάρα - Ζήτησε απίστευτα λεφτά κι έφαγε τα μούτρα του - Την... άκουσε

Καυτό παρασκήνιο για μετακίνηση που θα έκανε αίσθηση!

Ένα από τα πιο hot ονόματα την περασμένη σεζόν στη Superleague ήταν ο Πέδρο Κόντε. Ο Ισπανός επιθετικός κατάφερε να κάνει τον κόσμο να μιλάει για το ταλέντο του, αφού έκανε εντυπωσιακά πράγματα με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, προσελκύοντας το ενδιαφέρον όλων των "μεγάλων" του ελληνικού πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του, άλλος λίγο, άλλος περισσότερο, όμως τις τελευταίες ημέρες έμοιαζε σχεδόν σίγουρο ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα

Η συμφωνία τους ΠΑΣ με την σερβική ομάδα φαινόταν δεδομένη, όμως όλα αυτά οδεύουν προς... ανατροπή. Κι αυτό γιατί, οι άνθρωποι του Αστέρα βαρέθηκαν ουσιαστικά να περιμένουν τον 30χρονο στράικερ και μάλιστα του διεμήνυσαν ότι αποσύρουν το ενδιαφέρον τους, χωρίς αυτό να είναι κάτι επιβεβαιωμένο προς το παρόν.

Σε κάθε περίπτωση, οι επιλογές του Κόντε περιορίζονται, εκτός αν έχει στο "μανίκι" του ένα κρυμμένο χαρτί, που ακόμη δεν έχει εμφανίσει (αν και είναι δύσκολο κάτι τέτοιο) ή απλά την έχει "δει" και ζητάει του κόσμου τα λεφτά από τον οποιονδήποτε.

Μάλιστα, όπως έμαθε το sportdog, ο επιθετικός του ΠΑΣ φέρεται να ζήτησε πάνω από 700.000 ευρώ συμβόλαιο από τον Ερυθρό Αστέρα, και αυτός ήταν πιθανότατα ένας από τους λόγους που οδήγησε σε "ναυάγιο" το deal.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags