Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερές ατάκες Μιρτσέα Λουτσέσκου για τον γιο του, τον ΠΑΟΚ και τη Σπαρτάκ!
| 2018-08-03 19:00:00

Φοβερές ατάκες Μιρτσέα Λουτσέσκου για τον γιο του, τον ΠΑΟΚ και τη Σπαρτάκ!

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Μιρτσέα Λουτσέσκου για τον γιο του, τον ΠΑΟΚ και τη Σπαρτάκ!

Δείτε τι είπε για τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη ρωσική ιστοσελίδα sport24.ru:

Για τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τη Σπαρτάκ Μόσχας: «Υπάρχει ενδιαφέρον στην αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Σπαρτάκ. Η ομάδα της Μόσχας είναι πολύ δυνατή. Εδώ και δύο χρόνια πετυχαίνει εξαιρετικά αποτέλεσμα στο ρωσικό Πρωτάθλημα. Την ίδια στιγμή όμως, ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο».

Τον τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων: «Οι δύο ομάδες είναι διαφορετικές σε οργανωτικό επίπεδο. Η Σπαρτάκ παίζει με περισσότερες αντεπιθέσεις. Έχει πολύ γρήγορους ποδοσφαιριστές, όπως ο Πρόμες, ο Ζε Λουίς και ο Λουίς Αντριάνο. Ο ΠΑΟΚ λατρεύει να καθορίζει αυτός τον ρυθμό του παιχνιδιού και έχει μεγάλες φιλοδοξίες».

Τις διαφορές μεταξύ των δύο προπονητών: «Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ο Μάσσιμο Καρέρα είναι εντελώς διαφορετικού στυλ προπονητές και βλέπουν το παιχνίδι διαφορετικά. Πιστεύω ότι θα είναι το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι αυτού του γύρου και ένα από τα καλύτερα σε θέματα ποιότητας ποδοσφαίρου».

Το προπονητικό στυλ του Ραζβάν Λουτσέσκου: «Ο Ραζβάν είναι καλός στο να αναλύει του αντιπάλους και να οργανώνει τους παίκτες του. Θεωρώ ότι ήδη γνωρίζει αρκετά για τη Σπαρτάκ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Μαουρίσιο που αυτή τη στιγμή παίζει στην ΠΑΟΚ και στο παρελθόν υπήρξε και δικός μου παίκτης, γνωρίζει καλά το παιχνίδι της Σπαρτάκ, αφού έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στο ρωσικό Πρωτάθλημα. Σε περίπτωση που ο Ραζβάν μου ζητήσει συμβουλές φυσικά και θα του τις δώσω, καθώς η Σπαρτάκ δεν έχει αλλάξει πολύ από τότε που εγώ ήμουν προπονητής στη Ζενίτ».

Τους παίκτες που είχε προπονήσει κατά το παρελθόν και πλέον ανήκουν στη Σπαρτάκ: «Σέβομαι απεριόριστα τους Φερνάντο και Λουίς Αντριάνο που τους έχω προπονήσει. Είναι εξαιρετικοί σπεσιαλίστες και χαίρομαι που έχω δουλέψει μαζί τους για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Το πρεστίζ των αγώνων μεταξύ των δύο ομάδων: «Είναι κρίμα που ο ΠΑΟΚ και η Σπαρτάκ συναντιούνται τόσο νωρίς. Θα προτιμούσα να έπαιζαν στα play-off ή τουλάχιστον στους ομίλους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags