Facebook Pixel Sportdog.gr | Τέρμα τα ψέματα - Όποιος δεν παίζει, πάει στα δεύτερα - Έτσι «τέλειωσαν» τρεις ονοματάρες
| 2018-08-04 14:00:00

Τέρμα τα ψέματα - Όποιος δεν παίζει, πάει στα δεύτερα - Έτσι «τέλειωσαν» τρεις ονοματάρες

του Παναγιώτη Νικολάου
Τέρμα τα ψέματα - Όποιος δεν παίζει, πάει στα δεύτερα - Έτσι «τέλειωσαν» τρεις ονοματάρες

Καυτό παρασκήνιο για διεθνή παίκτη. Μεγάλο όνομα...

Στην επικαιρότητα επανήλθαν και πάλι τα μεταγραφικά της Νότιγχαμ, με αφορμή φυσικά τη μεταγραφή του Στέφανου Καπίνο στη Βέρντερ Βρέμης. Άλλωστε, ο αγγλικός σύλλογος λόγω της κοινής παρουσίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ιδιοκτησία, συνδέεται σε πολλές μεταγραφικές υποθέσεις με τον Ολυμπιακό.

Στην Φόρεστ λοιπόν, μπορεί να αποχαιρέτησαν τον Καπίνο, όμως η επιθυμία τους για ελληνικό ρόστερ παραμένει. Δεν είναι κρυφό, πως η διοίκηση θέλει να έχει Έλληνες στο ρόστερ, ωστόσο δεν γινόταν να παραμείνουν οι τρεις που είχαν πέρυσι, δηλαδή οι Καπίνο, Βέλλιος και Μπουχαλάκης.

Ο Καπίνο ήταν τελειωμένος από το φθινόπωρο και επειδή δεν βρισκόταν ομάδα, βγήκε στη... βιτρίνα μήπως και βρει. Όπερ και εγένετο. 

Όσον αφορά τη υπόθεση Βέλλιου, θεωρείται ξένο σώμα. Ο Έλληνας φορ είχε μεγάλη ευκαιρία να παίξει μπάλα, του ζητήθηκε μάλιστα δύο φορές να έρθει στον Ολυμπιακό για να «αναστηθεί» κι ο ίδιος αγωνιστικά, αλλά εκείνος αρνήθηκε ισάριθμες και τις δύο φορές έστω να συζητήσει για να γυρίσει! 

Ο Έλληνας φορ κάθεται μάλιστα στο συμβόλαιό του και έτσι η διοίκηση της Νότιγχαμ τον έστειλε να προπονείται με τα δεύτερα, εφόσον δεν κινητοποιείται και ο ίδιος για την αγωνιστική του βελτίωση.

Άλλη περίπτωση ο Μπουχαλάκης

Όσον αφορά τον Μπουχαλάκη, η περίπωσή του είναι διαφορετική σπό αυτές των Καπίνο και Βέλλιου. Ο Έλληνας χαφ πήγε πέρυσι στη Νότιγμχαμ, πήρε τις ευκαιρίες του, αλλά δεν τις αξιοποίησε. Ωστόσο, ήταν συνολικά άνω της βάσης, άλλα όχι για να κάνει τη διαφορά. 

Και με τους παίκτες που πήραν φέτος το  καλοκαίρι στον αγγλικό σύλλογο (11 ως τώρα οι μεταγραφές), θα ήταν περιττό να τον κρατήσουν στη Φόρεστ για να είναι μόνιμα εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags