04/08/18 - 22:15

Εκεί ψάχνεται ο Ερέρα – Τι είπε για τα λάθη

Ο προπονητής του Άρη επιμένει στο παιχνίδι των δύο επαφών.

Sportdog Team
Εκεί ψάχνεται ο Ερέρα – Τι είπε για τα λάθη
298views 0shares

Την ικανοποίησή του για την διάθεση που έχουν οι παίκτες του στο χορτάρι αλλά και για τον τρόπο που δούλεψαν οι "κιτρινόμαυροι" στην Ολλανδία, θέλησε να εκφράσει ο τεχνικός του Άρη, Πάκο Ερέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των "κιτρινόμαυρων" αμέσως μετά τη φιλική επικράτηση απέναντι στην Βίλεμ:

Για το παιχνίδι: «Είμαι ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλύτερα, όμως τα πόδια μας ήταν βαριά από το χθεσινό παιχνίδι. Είχαμε μόνο 12 ώρες στην διάθεσή μας και παρουσιάσαμε το καλύτερο που μπορούσαμε».

Μια ανασκόπηση της προετοιμασίας και τι πρέπει να συνεχίσει να προσέχει ο Άρης ενόψει της συνέχειας: «Το πρώτο πράγμα είναι πως πρέπει να μάθουμε να κρατάμε τη μπάλα, να παίζουμε με 1 και 2 επαφές και να τρέχουμε στο ανοιχτό γήπεδο. Το δεύτερο πράγμα που πρέπει να κρατήσουμε είναι να παίζουμε μπροστά, να μην γυρνάμε πίσω τη μπάλα και ο κάθε παίκτης να κρατάει την γραμμή του. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, αυτό είναι η δουλειά μας. Το τρίτο πράγμα που θα προσέξουμε είναι οι πλαγιοκοπήσεις, πρέπει να το προσέξουμε αυτό. Θα συνεχίσουμε να το δουλεύουμε.Το 4ο, είναι να κρατάμε τη μπάλα στο κέντρο, να μην κάνουμε αβίαστα λάθη, να ελέγχουμε το παιχνίδι και να έχουμε την πρωτοβουλία των κινήσεων».

Για το πρώτο παιχνίδι στο “Κλεάνθης Βικελίδης”: «Πρέπει να προλαβαίνουμε τα λάθη. Κάνουμε λάθη και πρέπει να βελτιωθούμε. Ελπίζω όλη η ομάδα να είναι έτοιμη και καλά. Να παίξουμε φανταστικά μπροστά στον κόσμο μας, και για εμάς και για τους ίδιους τους οπαδούς».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ