Facebook Pixel Sportdog.gr | Μάχη με τα... κύματα για το πολυεργαλείο - Πού «κολλάει» ο Μαρτίνς - Τα σκάει για δύο ο Μαρινάκης
| 2018-08-04 21:30:00

Μάχη με τα... κύματα για το πολυεργαλείο - Πού «κολλάει» ο Μαρτίνς - Τα σκάει για δύο ο Μαρινάκης

του Παναγιώτη Νικολάου
Μάχη με τα... κύματα για το πολυεργαλείο - Πού «κολλάει» ο Μαρτίνς - Τα σκάει για δύο ο Μαρινάκης

Φουλάρει για μεγάλα πράγματα ο Ολυμπιακός. Θα τους φέρει;

Τα δίνει όλα ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα για την απόκτηση ενός "εξαριού" και η περίπτωση του Γκιγιέρμε βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τους Ερυθρόλευκους.

Η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια διαμήνυσε ότι έχει βγάλει στο... σφυρί τον Βραζιλιάνο χαφ, κάτι που σημαίνει ότι θα τον δώσει στην ομάδα που θα προσφέρει τα περισσότερα και δεν είναι σίγουρο ότι αυτή είναι ο Ολυμπιακός.

Φυσικά, οι Πειραιώτες θα έχουν σαφές πλεονέκτημα, αν όντως ο παίκτης τους έχει πει το "ναι", ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες ή και ώρες. Πάντως, ο Γκιγιέρμε είναι το στυλ του παίκτη που ψάχνουν οι Πειραιώτες.

Είναι "εξάρι" που "δαγκώνει", ενώ έχει και την σίγουρη πρώτη πάσα από τους στόπερ, κάτι που αναζητά απαραιτήτως ο Μαρτίνς. Το μοναδικό του μειονέκτημα φαίνεται πως είναι το μπόι, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός θα ήθελε στο ρόστερ έναν υψηλόσωμο χαφ.

Όσο για τις άλλες δύο περιπτώσεις που βρίσκονται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό; Ο Ρέθιο είναι περισσότερο 8άρι και δύσκολη περίπτωση, ενώ είναι σχεδόν αδύνατο να αγοραστεί και αυτός και ο Γκιγιέρμε, αφού ξεφεύγει κατά πολύ το μπάτζετ.

Τέλος, για τον Αγκού της Πόρτο αγωνίζεται περισσότερο ως "κόφτης" και αν αποκτηθεί ο Γκιγιέρμε, τότε θα μπορούσε να γίνει κίνηση και για αυτόν, καθώς έχει κάτι που λείπει από τον Βραζιλιάνο: το μπόι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags