Facebook Pixel Sportdog.gr | Είδε Σέλτικ η ΑΕΚ - Τριάρα στην πρεμιέρα του σκωτσέζικου πρωταθλήματος
| 2018-08-04 19:00:00

Είδε Σέλτικ η ΑΕΚ - Τριάρα στην πρεμιέρα του σκωτσέζικου πρωταθλήματος

Sportdog Team
Είδε Σέλτικ η ΑΕΚ - Τριάρα στην πρεμιέρα του σκωτσέζικου πρωταθλήματος

Επίδειξη δύναμης από την αντίπαλο της ΑΕΚ.

Με 3-1 επκράτησε η Σέλτικ της Λίβινγκστον, η οποία δεν είναι και το μεγαλύτερο όνομα στη Σκωτία. Οπότε η νίκη της ομαδας της Γλασκώβης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος δίνει ασφαλές δείγμα στην ΑΕΚ, με την οποία η Σέλτικ θα κοντραριστεί την Τεταρτη.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έπαιξε μονότερμα τον αντίπαλο της, που είχε όλη κι όλα μία τελική προς την εστία του Γκόρντον και το 3-1 ήρθε μάλλον ξεκούραστα. Μία διαγώνια κεφαλιά του Ρόγκιτς (8’, 1-0) μετά από έξυπνη κομπίνα σε κόρνερ έφερε από νωρίς το για τους Κέλτες που ήταν κυρίαρχοι στην αναμέτρηση. Ο μόνιμος σκόρερ Εντουάρ έκανε το 2-0 (28’) μετά από όμορφη μπαλιά του Ντσαμ, που ήταν για μία ακόμα φορά ο κορυφαίος του γηπέδου, αλλά και σκόρερ του τρίτου γκολ.

Αυτό ήρθε με πέναλτι (50’, 3-0) από τον 22χρονο Γάλλο μέσο, ο οποίος φτιάχνει όλο το παιχνίδι και είναι ο κινητήριος μοχλός της Σέλτικ που την Τετάρτη φιλοξενεί την ΑΕΚ και δείχνει σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας. Το γκολ του Ρόμπινσον στις καθυστερήσεις έκανε το 3-1 για την Λίβινγκστον, με την ομάδα του Ρότζερς να παίζει με σβηστές μηχανές το τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης.

Η Σέλτικ αγωνίστηκε με τους: Γκόρντον, Λούστιγκ, Άγερ, Σιμούνοβιτς, ΜακΓκρέγκορ, Μπράουν, Ντσαμ, Φόρεστ, Ρόγκιτς (73’ Τζόνσον), Χέις (61΄Τιέρνι), Εντουάρ (61’ Γκρίφιθς).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags