Facebook Pixel Sportdog.gr | Σενάρια που βάζουν μπουρλότο στη Σούπερ Λίγκα - Θα γίνει κανονική κόλαση αν ισχύουν
| 2018-08-04 19:45:00

Σενάρια που βάζουν μπουρλότο στη Σούπερ Λίγκα - Θα γίνει κανονική κόλαση αν ισχύουν

Sportdog Team
Σενάρια που βάζουν μπουρλότο στη Σούπερ Λίγκα - Θα γίνει κανονική κόλαση αν ισχύουν

Απίστευτες φήμες για το παρασκήνιο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν για το timing της συμφωνίας του Παναθηναϊκού με τον ΟΠΑΠ για χορηγία στο νέο πρωτάθλημα. Φυσικά, αποτελεί μεγάλη επιτυχία του Τριφυλλιού και δεν αποκλείεται να υπάρχουν βαθύτερα αίτια σε αυτή, που να έχουν να κάνουν με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αρκετοί ήταν αυτοί που ερμήνευσαν το συγκεκριμένο deal ως "άνοιγμα" Μελισσανίδη προς τον Παναθηναϊκό, καθώς λέγεται πως ο "Τίγρης" χρειάζεται συμμάχους στην ΕΠΟ και βλέπει στους Πράσινους ως έναν καλό "συνεργάτη" για τα θεσμικά όργανα.

Βέβαια, το κατά πόσο ισχύουν τα σενάρια περί προσέγγισης του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ προς τον Γιάννη Αλαφούζο και τους Πράσινους, θα φανεί προσεχώς, στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος και στις όποιες ψηφοφορίες λάβουν χώρα για τις αποφάσεις που θα χρειαστεί να παρθούν.

Όπως και να έχει, πρόκειται για μια συμφωνία-συνεργασία Παναθηναϊκού και ΟΠΑΠ, που μόνο επιτυχής μπορεί να κριθεί από τώρα κιόλας, με δεδομένο το μέγεθος των δύο οργανισμών.

Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΟΠΑΠ υπογράφει τέτοιου είδους συμφωνία με μεγάλη ομάδα και αυτό ακριβώς δεν θα πρέπει να παραμερίζεται: το μέγεθος μιας ΠΑΕ, όπως ο Παναθηναϊκός, ο οποίος και πέρυσι διαφήμιζε στη φανέλα του τον ΟΠΑΠ με το Πάμε Στοίχημα. Και, όπως προαναφέρθηκε, ο ΟΠΑΠ έχει αποδείξει ότι στηρίζει τις... βαριές φανέλες και όχι μόνο. Το ίδιο έπραξε και με την ΑΕΚ, πριν ακόμα η Ενωση επανέλθει στη Super League

Τι συμβαίνει με τον Ταϊλανδό

Όσον αφορά σε αυτό που αναφέρει η "Πράσινη" για το δημοσίευμα του calciomercato, πρόκειται για αρκετά παλιό θέμα, από την εποχή που "έσκασε" το ενδιαφέρον του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ για τον Παναθηναϊκό.

Η ιταλική ιστοσελίδα έκανε αναλυτικό αφιέρωμα στις συναλλαγές πίσω από τις «σκιές» του ποδοσφαίρου και ιδιαίτερα στους συνεργάτες του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, Πίνι Ζάχαβι και Φάλι Ραμαντάνι, οι οποίοι φαίνεται να κινούν τα νήματα μίας κλίκας, που ανταλλάσσει παίκτες και… μετοχές. Μάλιστα στο τέλος εμπλέκουν και τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, λέγοντας πως το σχέδιό του είναι να πλουτίσει μέσω του Παναθηναϊκού.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags