Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης "βοήθησε" τον Στέφανο Καπίνο με τη Βέρντερ Βρέμης
| 2018-08-05 11:00:00

Τρομερό deal, κέρδος για Ολυμπιακό - Ομαδάρα απ' τα αζήτητα - «Χρωστάει» στον Μαρινάκη ο...

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρομερό deal, κέρδος για Ολυμπιακό - Ομαδάρα απ' τα αζήτητα - «Χρωστάει» στον Μαρινάκη ο...

Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη τους οι Ερυθρόλευκοι.

Η Βέρντερ Βρέμης αποτελεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Στέφανου Καπίνο, ο οποίος επιστρέφει στην Γερμανία μετά από μία εξαιρετικά δύσκολη σεζόν σε Ελλάδα και Αγγλία.

Μετά από λοιπόν από περίπου έξι μήνες παρουσίας στη Νότιγχαμ Φόρεστ, όπου παραχωρήθηκε από τον Ολυμπιακό μετά τα όσα είχαν γίνει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και την ήττα με 3-2, γυρίζει και πάλι σελίδα στην καριέρα του ο 24χρονος γκολκίπερ, ο οποίος πηγαίνει τουλάχιστον σε μέρη που γνωρίζει καλά, καθώς στην Bundesliga αγωνιζόταν και το 2014-15 στη Μάιντς.

Τότε βέβαια έφυγε, με δική του πρωτοβουλία, μέσα... σε μία νύχτα από τον γερμανικό σύλλογο και για αυτό είχε«χαλάσει» και το όνομά του στη συγκεκριμένη αγορά, καθώς δεν ήθελε να περιμένει έναν χρόνο μέχρι να πωληθεί ο Κάριους που ήταν Νο1 στη Μάιντς, όπως και έγινε αφού πήρε μεταγραφή στη Λίβερπουλ.

Πρόκειται λοιπόν για ένα εξαιρετικό deal για τον Καπίνο, ο οποίος παρότι και πάλι δεν λογίζεται ως βασικός, αλλά για κάλυψη του Τσέχου Πάβλενκα, αναμένεται να πάρει τις ευκαιρίες του. Το σημαντικότερο βέβαια είναι ότι επιστρέφει στη δράση και σε υψηλό επίπεδο και ότι δεν υπήρχε περίπτωση να βρει κάποια καλύτερη προσφορά το φετινό καλοκαίρι.

Άλλωστε, ο Καπίνο εδώ και δύο περίπου μήνες είχε ενημερωθεί από τη Νότιγχαμ ότι δεν υπολογίζεται και πως πρέπει να βρει ομάδα, ενώ σίγουρα οφείλει στον Βαγγέλη Μαρινάκη, το γεγονός πως έφυγε από τη Νότιγχαμ και τον Ολυμπιακό χωρίς να πληρώσει η νέα του ομάδα ούτε ένα ευρώ, ενώ οι Πειραιώτες θα κρατήσουν ποσοστό μεταπώλησης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags