Facebook Pixel Sportdog.gr | Είναι σίγουρος; Απίθανη ατάκα Ρότζερς για Σέλτικ και ΑΕΚ: «Θα μας περιμένουν...»!
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-05 11:30:00

Είναι σίγουρος; Απίθανη ατάκα Ρότζερς για Σέλτικ και ΑΕΚ: «Θα μας περιμένουν...»!

Sportdog Team
Είναι σίγουρος; Απίθανη ατάκα Ρότζερς για Σέλτικ και ΑΕΚ: «Θα μας περιμένουν...»!

Πόσος κόσμος θα είναι στο ΟΑΚΑ!

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «The Scotsman»: 

«Πολύς κόσμος θα έλεγε πως είναι καλύτερα να παίζεις το πρώτο ματς εκτός και το δεύτερο στην έδρα σου. Εγώ, πάντως, πιστεύω πως μπορούμε να νικήσουμε και στο πρώτο ματς. Επομένως, δεν έχει σημασία πού παίζεις, αλλά να είσαι σε κατάσταση εγρήγορσης και να εκμεταλλευτείς τη συγκυρία.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε νικήσει σε πολλά πρώτα ματς. Φυσικά και δεν πρόκειται για εύκολη αποστολή κόντρα στην ΑΕΚ. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο κόντρα στην ΑΕΚ και μέχρι τώρα δείχνουμε να βρίσκουμε τον τρόπο. Είμαστε προετοιμασμένοι για δύο δύσκολους αγώνες.

Οι παίκτες μου πρέπει να δείξουν την απαραίτητη αποφασιστικότητα κόντρα στην Ένωση και να είναι προετοιμασμένοι για το τι θα αντιμετωπίσουν στην Αθήνα όπου θα τους περιμένουν 60.000 οπαδοί της ελληνικής ομάδας. Και η ΑΕΚ, όμως, οφείλει να είναι προετοιμασμένη γι’ αυτό που θα αντιμετωπίσει στο Celtic Park. Άλλωστε, το γήπεδο μας είναι γνωστό για το θόρυβό του, όπως και οι Σκωτσέζοι για το πάθος τους.

Αυτή είναι η ατμόσφαιρα που θέλουμε να παίζουμε. Επειδή, όμως, το πρώτο ματς είναι στο γήπεδό μας πρέπει να επικεντρωθούμε πραγματικά σ’ αυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags