Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκλονιστική επιστολή Τούρκου: «Συμπάσχουμε για τις φωτιές - Έτσι μπήκε το κιτρινόμαυρο της ΑΕΚ στη ζωή μου»
| 2018-08-05 16:00:00

Συγκλονιστική επιστολή Τούρκου: «Συμπάσχουμε για τις φωτιές - Έτσι μπήκε το κιτρινόμαυρο της ΑΕΚ στη ζωή μου»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Συγκλονιστική επιστολή Τούρκου: «Συμπάσχουμε για τις φωτιές - Έτσι μπήκε το κιτρινόμαυρο της ΑΕΚ στη ζωή μου»

Οπαδός της Γαλατά γράφει στο sportdog μετά το ματς με την Ένωση.
 

Στο φιλικό της ΑΕΚ με τη Γαλατασαράι οι δύο ομάδες έστειλαν ένα πολύ ωραίο μήνυμα φιλίας. Οι δύο λαοί, Έλληνες και Τούρκοι δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν μεταξύ τους και πλέον έχουν συνειδητοποιήσει, ότι η έριδα προκαλείται από πολιτικά παιχνίδια των μεγάλων δυνάμεων, οι οποίες καλλιεργούν το φόβο και θέλουν τις δύο χώρες να είναι πάντα στα μαχαίρια.

Οι Τούρκοι όμως έδειξαν τη συμπόνοια τους στους Έλληνες μετά τη φονική πυρκαγιά στη βορειοανατολική Αττική. Μάλιστα στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τρίτης υπήρχε πανό οπαδών της ομάδας της Κωνσταντινούπολης που έλεγε «ο πόνος σας είναι και πόνος μας».

Και δεν είναι οι μόνοι Τούρκοι που νιώθουν έτσι για τη χώρα μας. Στο sportdog έστειλε επιστολή ο Μπερκάι Ερζίν, ένας Σμυρνιός, οπαδός της Γαλατασαράι, ο οποίος είναι φιλέλληνας, λάτρης της ελληνικής ιστορίας και μεγαλη του επιθυμία είναι να συνεχίσει τις σπουδές του στην Αθήνα. Ο Μπερκάι έχει ένα ακόμα στοιχείο που τον συνδέει μετη χώρα μας. Είναι φανατικός οπαδός της ΑΕΚ. Ταυτίστηκε τόσο πολύ με τον Δικέφαλο αετό που όταν ήταν μαθητής λυκείου έκανε όλη την τάξη του Ενωσίτες οπαδούς.

Διαβάστε τι αναφέρει το μήνυμά του στο sportdog:

Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να εκφράσω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου για τους ανθρώπους που χάθηκαν στις πυρκαγιές. Το ξέρουμε, οι λέξεις δεν είναι αρκετές για να ανακουφίσουν τους συγγενείς σε τέτοιες ώρες σαν και αυτή. Θα ήθελα όμως να γνωρίζετε, ότι σας σκεφτόμαστε και συμπάσχουμε. Οι σκέψεις σας είναι μαζί σας.

Το όνομά μου είναι Μπερκάι, είμαι 19 χρονών, σπουδάζω στο πανεπιστήμιο διοικηση επιχειρήσεων και ζω στη Σμύρνη. Τη Γαλατασαράι την αγαπώ από μικρό παιδί. Είμαι οπαδός της από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.

Η ΑΕΚ μπήκε στη ζωή μου πριν 5 χρόνια. Παρακολουθούσα ελληνικές ομάδες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω την τρέλα που κουβαλούν οι οπαδοί της Ένωσης. Ακόμα και στη Γ' και τη Β' Εθνική η υποστήριξη των οπαδών της ΑΕΚ ήταν απίστευτη. Έτσι το κιτρινόμαυρο μπήκε στη ζωή μου εξαιτίας των οπαδών. Παρακολουθούσα όλα τα παιχνίδια της ακόμα και στη χαμηλότερη κατηγορία (ευχαριστώ πολύ τον Χρήστο Κωνσταντινίδη που με βοήθησε σε αυτό στέλνοντάς μου λινκς).

Έτσι, σήμερα ήταν μία πολύ ειδική ημέρα για μένα. Δύο ομάδες που αγαπώ περισσότερο συναντήθηκαν στην Αθήνα και έπαιξαν μεταξύ τους. Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ για αμφότερους τους συλλόγους. Η Γαλατασαράι θα παίξει στο Champions League την επόμενη χρονιά και το ίδιο θα ήθελα να συμβεί και με την ΑΕΚ. Μπορείτε να φανταστείτε πόσο επιθυμώ να έρθω στην Αθήνα για αυτά τα παιχνίδια, να παρακολουθήσω τους αγαπημένους μου παίκτες. Δυστυχώς δεν μπορώ φέτος, την επόμενη σεζόν όμως θα έρθω σίγουρα.
 
Στέλνω τις καλύτερες ευχές μου και τους χαιρετισμούς μου στην ΑΕΚ και τους οπαδούς της από τη Σμύρνη. Όσοι Ενωσίτες θέλουν να γίνουμε φίλοι στα social media, ο λογαριασμός μου στο instagram «erzin1905».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags