Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξελίξεις στην καριέρα του Μυστακίδη - Τι αποφάσισε ο ΠΑΟΚ;
| 2018-08-05 16:51:00

Εξελίξεις στην καριέρα του Μυστακίδη - Τι αποφάσισε ο ΠΑΟΚ;

Sportdog Team
Εξελίξεις στην καριέρα του Μυστακίδη - Τι αποφάσισε ο ΠΑΟΚ;

H έλευση του Ακπόμ αλλάζει πολλά πράγματα. 

Τόσο ο ίδιος όσο και ο ΠΑΟΚ που εκτιμά πολύ το ταλέντο και τις δυνατότητες του, θέλουν να κάνει μια γεμάτη χρονιά και αυτό ,τη φετινή σεζόν στο Δικέφαλο δεν μπορεί να είναι δεδομένο, γι’ αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες του paok24.com, αναμένεται να φύγει ξανά δανεικός.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, γίνεται αναζήτηση τόσο στο εξωτερικό (κυρίως Γερμανία, Βέλγιο, Ολλανδία), αλλά και στο εσωτερικό για την καλύτερη δυνατή λύση για τον παίκτη.

Μια ομάδα σε καλό επίπεδο, η οποία θα του δώσει το χρόνο συμμετοχής που θέλει να δείξει τις αγωνιστικές του αρετές και να συνεχίσει να εξελίσσεται ποδοσφαιρικά, με στόχο να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός στον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εντός των ελληνικών συνόρων, ο Ατρόμητος βρίσκεται σε αναζήτηση εξτρέμ και δεν αποκλείεται να καλοκοιτάζει την περίπτωση του Μυστακίδη, ο οποίος σίγουρα είναι μια λύση που μπορεί να κάνει τη διαφορά μεσοεπιθετικά, γνωρίζοντας καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, χωρίς να θέλει χρόνο προσαρμογής στη Σούπερ Λιγκ.

Ο «Μύστα» έχει συμβόλαιο ως το 2020 με τον ΠΑΟΚ και συνεπώς το πιο πιθανό είναι πως δε θα χρειαστεί να ανανεώσει εκ νέου το συμβόλαιο του με το Δικέφαλο πριν φύγει δανεικός.

Είναι βέβαιο ότι οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες για το μέλλον του Μυστακίδη, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να καλείται να κάνει μια προσεκτική επιλογή, αναφορικά με την ομάδα που θα αγωνιστεί την ερχόμενη σεζόν ως δανεικός.

Πηγή: paok24.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags