Facebook Pixel Sportdog.gr | Πάνε περίπατο τα σχέδια Σαββίδη για τη μεγάλη επιστροφή Σταφυλίδη – ΠΑΟΚτσής βάζει «τρικλοποδιά»
| 2018-08-05 20:20:00

Πάνε περίπατο τα σχέδια Σαββίδη για τη μεγάλη επιστροφή Σταφυλίδη – ΠΑΟΚτσής βάζει «τρικλοποδιά»

του Λάζαρου Γεωργίδη
Πάνε περίπατο τα σχέδια Σαββίδη για τη μεγάλη επιστροφή Σταφυλίδη – ΠΑΟΚτσής βάζει «τρικλοποδιά»

Όλοι θέλουν, εκτός από… έναν. Όλο το παρασκήνιο.
 

Διαχρονικό είναι το φλερτ που υπάρχει ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Κώστα Σταφυλίδη, από την εποχή που ο Έλληνας αμυντικός αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα το όνομά του "παίζει" στο ρεπορτάζ του Δικεφάλου του Βορρά και μάλιστα τις τελευταίες ημέρες ήρθε και πάλι "ζεστά" στην "ασπρόμαυρη" επικαιρότητα.

Παρόλα αυτά, η περίπτωσή να τον δούμε να επιστρέφει στην Τούμπα -τουλάχιστον τώρα- δεν συγκεντρώνει και πάρα πολλές πιθανότητες. Ο διεθνής μπακ θέλει να μείνει για άλλο λίγο στο εξωτερικό, να δοκιμάσει τις τύχες του και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν και στην οικογένεια Σαββίδη.

Αλλά ακόμα και τώρα να επέστρεφε στον ΠΑΟΚ, το θέμα θα ήταν καθαρά αγωνιστικό. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δεν κουνιέται από τη θέση του αριστερού μπακ, οπότε ενδεχόμενη επιστροφή Σταφυλίδη θα δημιουργούσε... ζήτημα από το πουθενά.

Κι αυτό, καθώς δύσκολα ο Σταφυλίδης θα δεχόταν να μείνει στον πάγκο, όπως ακριβώς και ο αρχηγός Βιεϊρίνια. Για να αποφευχθεί κάτι τέτοιο, λοιπόν, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα αποκτήσουν αριστερό μπακ, το οποίο όμως θα ξέρει το "καθεστώς", θα παίζει ως μπακ απ του Βιεϊρίνια και δεν θα δημιουργεί πρόβλημα όταν (συνήθως) δεν θα παίζει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags