Facebook Pixel Sportdog.gr | Τετ α τετ Μυροφορίδη με τους παίκτες του Ηρακλή
| 2018-08-05 23:27:00

Τετ α τετ Μυροφορίδη με τους παίκτες του Ηρακλή

Sportdog Team
Τετ α τετ Μυροφορίδη με τους παίκτες του Ηρακλή

Τι είπε στους ποδοσφαιριστές ο νέος τεχνικός διευθυντής του γηραιού;

Σε… mood Ηρακλή και ποδοσφαιρικού τμήματος κινείται από χθες το απόγευμα ο Παύλος Μυροφορίδης.

Όπως αναφέρει το Metrosport, ο τεχνικός διευθυντής των κυανόλευκων επισημοποίησε τη συνεργασία του με τον Ημίθεο την Τετάρτη, την Παρασκευή παρέθεσε συνέντευξη Τύπου, εν συνεχεία τακτοποίησε οικογενειακές του υποχρεώσεις και χθες ανηφόρισε για τα Τρία-Πέντε Πηγάδια. Αφού παρακολούθησε όλη τη διάρκεια της προπόνησης είχε στη συνέχεια γνωριμία και εκτενή συζήτηση με τον προπονητή, Σπύρο Μπαξεβάνο και τον γενικό αρχηγό, Τάσο Κατσαμπή όπως επίσης και με τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου. Αλλωστε με τους Φώτη Γκιζέλη, Γιώργο Σιάγκα, Κώστα Τσιολακίδη και Γιώργο Ροδίτη συνυπήρξε και στην προ τετραετίας παρουσία του.

Όπως ήταν φυσιολογικό εκτός… κάδρου δεν θα μπορούσαν να μείνουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Πριν ο Σπύρος Μπαξεβάνος… σφυρίξει για την έναρξη του προγράμματος, ο Κοζανίτης τους συγκέντρωσε στο κέντρο του γηπέδου για να τους συστηθεί και να τους πει τις πρώτες κουβέντες. «Χρειάζεται πολλά προσπάθεια και δουλειά τη φετινή χρονιά. Είναι εύκολο να λες ότι πηγαίνεις για το Πρωτάθλημα αλλά δύσκολα να το κάνεις πράξη. Θα γίνει προσπάθεια από μένα να ενισχύσω την ομάδα ακόμη περισσότερο, θα έρθουν και κάποια άλλα παιδιά τις επόμενες ημέρες για να βοηθήσουν την προσπάθεια που γίνεται. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια παρά μόνο δουλειά και προσπάθεια».

Ο κ. Μυροφορίδης μετά το σημερινό φιλικό θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να βάλει στην τελική ευθεία των θέμα των μεταγραφών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags