Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κορυφή ο Ακπόμ μαζί με Πρίγιοβιτς γιατί… – Ψάχτηκε και για τον φορ της Λίβερπουλ ο ΠΑΟΚ»
| 2018-08-05 17:40:00

«Κορυφή ο Ακπόμ μαζί με Πρίγιοβιτς γιατί… – Ψάχτηκε και για τον φορ της Λίβερπουλ ο ΠΑΟΚ»

του Γιώργου Κτενά
«Κορυφή ο Ακπόμ μαζί με Πρίγιοβιτς γιατί…  – Ψάχτηκε και για τον φορ της Λίβερπουλ ο ΠΑΟΚ»

Αποκαλύψεις και ανάλυση για τη νέα μεταγραφή του Δικεφάλου.

Ως μια πολύ καλή λύση, που μπορεί μακροπρόθεσμα να φέρει χρήματα στα ταμεία του ΠΑΟΚ, χαρακτήρισε τον Τσούμπα Ακπόμ σε δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Νίκος Μπέλτσος.

Ο δημοσιογράφος που γνωρίζει άριστα το βελγικό ποδόσφαιρο, αναφέρθηκε στην εικόνα που είχε ο άσος της Άρσεναλ με τη φανέλα της Σεντ Τρουίντεν αλλά και στα στοιχεία του που τον κάνουν να ξεχωρίζει στο γήπεδο.
 
«Στο βελγικό πρωτάθλημα ήρθε στα τέλη Ιανουαρίου και αγωνίστηκε στην Σεντ Τρούιτεν μέχρι την ολοκλήρωση των πλέι οφ, δηλαδή τις 20 Μάη. Στην ουσία έπαιξε για 3,5 μήνες στο Βέλγιο, αλλά υπάρχει εικόνα του. Είναι ψηλός επιθετικός, φορ που παίζει κυρίως στην κορυφή αν και τον δοκίμασαν και στα άκρα. Η θέση του, όμως, είναι στην κορυφή της επίθεσης. Για το ύψος του είναι αρκετά γρήγορος, στοιχείο που για παράδειγμα δεν το έχει ο Πρίγιοβιτς. Είναι καλός στο 1 εναντίον 1, ευρύτερα με την μπάλα στα πόδια είναι καλός», σχολίασε στις δηλώσεις του στο sportdog.gr για τον Ακπόμ ο Ν. Μπέλτσος και στη συνέχεια ανέφερε:
 
«Μπορεί να παίξει και με την πλάτη, να υποδεχτεί την μπάλα και να ανοίξει το παιχνίδι για τους χαφ ή τους εξτρέμ. Η αλήθεια είναι πως μέχρι να αρχίσουν τα πλέι οφ δεν είχε κάνει αισθητή την παρουσία του, αλλά στα πλέι οφ ήταν εξαιρετικός. Για αυτό και είχε ακουστεί για τις μεγάλες ομάδες του Βελγίου το όνομά του, όπως είναι για παράδειγμα η Άντερλεχτ. Θεωρώ ότι θα έχει πάρει τις πληροφορίες του για τον ΠΑΟΚ, όπως και ο Δικέφαλος για εκείνον, από παίκτες όπως ο Γούτας, ο Χαρίσης, ο Κίτσιου».
 
Μπορεί να συνυπάρξει με τον Πρίγιοβιτς στην ίδια 11άδα;
 
«Έχει πολύ καλά στοιχεία για το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς όπως σου είπα ήδη είναι πολύ γρήγορος για το ύψος του και με καλή τεχνική. Με τα στοιχεία που έχει μπορεί να βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ. Είναι διαφορετικά τα στοιχεία που έχει στο παιχνίδι του από εκείνα του Πρίγιοβιτς, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να παίξει ακόμα και πλάι του στην 11άδα. Αυτό που διαβάζω και ακούω ότι μπορεί να παίξει με ευκολία και στα άκρα, στην παρουσία του στο βελγικό πρωτάθλημα δεν μπόρεσα να το διαπιστώσω».
 
Θα τον χαρακτήριζες καλή κίνηση-επένδυση για τον Δικέφαλο;
 
«Είναι πολύ καλή κίνηση, με βάση το backround που έχει αλλά και όσα έδειξε στο Βέλγιο. Ανήκει στο δυναμικό της Άρσεναλ, κι αυτό κάτι σημαίνει. Είμαι της λογικής να επενδύεις σε παίκτες που μπορούν, μακροπρόθεσμα, να σου αποφέρουν χρήματα. Και ο Ακπόμ θα μπορούσε κάποια στιγμή να κάνει το βήμα παραπάνω μετά τον ΠΑΟΚ και να φέρει χρήματα στα ταμεία του συλλόγου. Στο Βέλγιο ξεχώρισε από τους σέντερ φορ, μαζί με τον Τάιβο Αβονίγι που αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ στη Μουσκρόν. Ο Αβονίγι είχε, επίσης, γραφτεί ότι ενδιαφέρει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αλλά δεν είχε προχωρήσει η περίπτωσή του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags