Facebook Pixel Sportdog.gr | ΣΟΚ για Δώνη και Νταμπίζα από το πουθενά – Τρύπα που τους «αδειάζει» και τους δένει τα χέρια
| 2018-08-05 22:15:00

ΣΟΚ για Δώνη και Νταμπίζα από το πουθενά – Τρύπα που τους «αδειάζει» και τους δένει τα χέρια

του Νίκου Στεργίου
ΣΟΚ για Δώνη και Νταμπίζα από το πουθενά – Τρύπα που τους «αδειάζει» και τους δένει τα χέρια

Θα πάνε στράφι όσα έλεγαν στην παρουσίασή τους, αν…

Το ενδιαφέρον που προέκυψε από την Ισπανία και συγκεκριμένα από την Λας Πάλμας για τον Εμάνουελ Ινσούα έπεσε σαν... κεραμίδα στους Δώνη και Νταμπίζα στον Παναθηναϊκό.

Κι αυτό γιατί, ενδεχόμενη αποχώρηση του Αργεντινού μπακ θα δημιουργήσει τεράστια τρύπα στο αριστερό άκρο της άμυνας και φυσικά μεγάλο πρόβλημα στο Τριφύλλι εν όψει της νέας χρονιάς.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η φημολογία για τον Ινσούα προέκυψε από την Ισπανία το Σάββατο το βράδυ και ύστερα έγινε γνωστό ότι η Λας Πάλμας του Μανόλο Χιμένεθ τον έχει στο στόχαστρό της. Παρόλα αυτά, ο παίκτης έχει ρήτρα 1,5 εκατ. ευρώ και όποια ομάδα τον θέλει, θα πρέπει να καταβάλει αυτό το ποσό σε Παναθηναϊκό και Ουντινέζε.

Το τελευταίο σημαίνει ότι ενδεχόμενη μεταγραφή δεν είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού, καθώς όσο και να θέλει ο Νίκος Νταμπίζας να κρατάει ένα προφίλ σκληρού διαπραγματευτή, από την στιγμή που το 50% των δικαιωμάτων του Ινσούα ανήκει στην ιταλική ομάδα, οι Πράσινοι δεν θα έχουν και πολλά περιθώρια ελιγμών στις συζητήσεις. Αν λοιπόν πει το "ναι" η Ουντινέζε, τότε η μετακίνηση του Ινσούα στην Ισπανία θα πάρει τον δρόμο της.

Και φυσικά, αν όντως φτάσει επίσημη πρόταση στα γραφεία του Τριφυλλιού, πολύ δύσκολα θα σταθεί εμπόδιο κάποιος από την ομάδα, με δεδομένη την κατάσταση που επικρατεί αυτή την εποχή στον σύλλογο.

Σε περίπτωση που αποχωρήσει, λοιπόν, ο Ινσούα δημιουγείται μεγάλο πρόβλημα στους Πράσινους, στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς ο Δώνης θα μείνει με μοναδικό καθαρό αριστερό μπακ τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη. Θα υπάρχει και ως μπακ απ ο Βαγγέλης Οικονόμου, όμως ο τελευταίος δεν έχει παίξει ποτέ σε άμυνα με τρεις στόπερ, δηλαδή όλη την πλευρά, αν και έχει αγωνιστεί αρκετά ως αριστερός μπακ α λά Τάκης Φύσσας στον Πανιώνιο.

Πάντως, εκτιμάται ότι αν φύγει ο Ινσούα, ο Οικονόμου θα είναι η εναλλακτική του Δώνη για αριστερά, αφού δεν υπάρχουν διαθέσιμοι / ικανοί αριστεροί μπακ-χαφ, που να ικανοποιούν τους μεταγραφικούς περιορισμούς στον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags