Facebook Pixel Sportdog.gr | Δώνη έχουμε πρόβλημα – Σκέτη απογοήτευση ο Παναθηναϊκός με Ομόνοια, δεν βλεπόταν (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-08-05 21:26:00

Δώνη έχουμε πρόβλημα – Σκέτη απογοήτευση ο Παναθηναϊκός με Ομόνοια, δεν βλεπόταν (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δώνη έχουμε πρόβλημα – Σκέτη απογοήτευση ο Παναθηναϊκός με Ομόνοια, δεν βλεπόταν (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήττα με 1-0 με γκολ πρώην ερυθρόλευκου.

Απογοητευτικός ο Παναθηναϊκός στο φιλικό με την Ομόνοια στη Λευκωσία. Οι πράσινοι ηττήθηκαν με 1-0 αλλά η γενικότερη εικόνα τους ήταν κάτω του μετρίου και σίγουρα δημιουργεί προβληματισμό σε Δώνη και οπαδούς.

Η διάταξη

O Γιώργος Δώνης επέλεξε τον Κότσαρη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Γιόχανσον, Θεοχάρη και Οικονόμου. Φουλ μπακ έπαιξαν Κουλιμπαλί και Χατζηθεοδωρίδη, στον άξονα τοποθετήθηκαν ο Στάικος με τον Κάτσε, μπροστά τους Δώνης και Χατζηγιοβάνης και στην κορυφή ο Ρεγκάκος ολοκλήρωνε το 3-4-3 του Έλληνα τεχνικού.

Το ματς

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός παρουσίασε πολλά προβλήματα, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Μπροστά δεν μπορούε να αναπτυχθεί και πίσω έμπαζε από τα άκρα, αφού η τριπλέτα της άμυνας δεν μπορούσε να υποστηρίξει το πλάνο του Δώνη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι Κύπριοι να κάνουν πολλές ευκαιρίες. Συν τοις άλλοις περιόρισαν δημιουργικά την ελληνική ομάδα.

Η Ομόνοια ήταν καλύτερη κάτι που φάνηκε από τον επιθετικό της μονόλογο στα πρώτα 45 λεπτά. Η κυπριακή ομάδα απείλησε για πρώτη φορά στο 13' με το σουτ του Ντάρμπισιρ να περνά εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κότσαρη. Στο 18' ο Μόντες έπιασε δυνατό σουτ εντός περιοχής, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα ο Ντάρμπισιρ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Η τελευταία φάση στο πρώτο μέρος καταγράφηκε στο 33' όταν ο Λόπες βγήκε τετ α τετ με τον Κότσαρη, αλλά ο τελευταίος απέκρουσε με τα πόδια.

Στο δεύτερο μέρος η είσοδος του Κουρμπέλη βοήθησε πολύ στο δέσιμο του κέντρου του Παναθηναϊκού αλλά δεν ήταν αρκετό. Οι πράσινοι ναι μεν δεν αντιμετώπισαν τόσους κινδύνους στην άμυνά τους, αλλά στην επίθεση δεν μπορούσαν να φτιάξουν φάση. Θεατής παρέμεινε ο Μεχίας σε όλο το παιχνίδι με εξαίρεση δύο φάσεις που έγιναν στο τέλος. Στο 85' ο Μπουζούκης στην πρώτη ευκαιρία του Τριφυλλιού απέτυχε να ισοφαρίσει, όπως και στο 87' ο Πίσπας.

Έτσι παρέμεινε το 1-0 υπέρ των Κύπριων.

Ομόνοια (Κάρλος Ολίβα): Μεχίας, Βύντρα, Γκαφούρ, Κουσουλός, Λόπες, Ενρίκες, Σοάρες (69' Ζαρκίνιο), Μόντες, Χριστοφή, Ζίβετς (52' Λόε), Ντάρμπισιρ (43' Ραμίρες)

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Κότσαρης, Γιόχανσον (65' Μαυρομάτης), Θεοχάρης, Οικονόμου, Κουλιμπαλί (74' Οικονομόπουλος), Χατζηθεοδωρίδης (Κουντουριώτης), Στάικος (46' Κουρμπέλης), Κάτσε (65' Τζανδάρης), Δώνης (70' Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης (46' Μπουζούκης), Ρεγκάκος (46' Σέχου)

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags