Facebook Pixel Ποιος Βέρνμπλουμ; Έτσι απαντάει ο Ιβάν και «διαλύει» την Τούμπα - Μπαίνει «σφήνα» σε Ολυμπιακό!
| 2018-08-06 13:56:00

Ποιος Βέρνμπλουμ; Έτσι απαντάει ο Ιβάν και «διαλύει» την Τούμπα - Μπαίνει «σφήνα» σε Ολυμπιακό!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ποιος  Βέρνμπλουμ; Έτσι απαντάει ο Ιβάν και «διαλύει» την Τούμπα - Μπαίνει «σφήνα» σε Ολυμπιακό!

Πήρε ανάποδες ο Σαββίδης με τον Σουηδό. Τι ετοιμάζει...

Όπως προκύπτει από τις τελευταίες πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, η υπόθεση του Πόντους Βέρνμπλουμ οδηγείται σε ναυάγιο, μιας και η γυναίκα του Σουηδού άσου παρουσιάζεται να μη θέλει να μετακομίσει στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση.

Στην Τούμπα έχουν αντιληφθεί ότι η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν αναμένεται να προχωρήσει (αν και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα όταν πρόκειται για τέτοιες υποθέσεις που τα πάντα μπορεί να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή), ωστόσο δεν… αγχώνονται ιδιαίτερα.

Μπορεί για τον ΠΑΟΚ να είναι σημαντικό επικοινωνιακό πλήγμα αν χαλάσει οριστικά η περίπτωση Πόντους Βέρνμπλουμ, από τη στιγμή που ο παίκτης έφτασε μέχρι τη Θεσσαλονίκη και σχεδόν πρόβαρε τα ασπρόμαυρα, αλλά δε θα βιαστούν για να επιλέξουν τον αντικαταστάτη του.

Απεναντίας, από τη στιγμή που το ρόστερ θεωρείται πλήρες, θα περιμένουν να βρουν μια ανάλογα ηχηρή επιλογή και να «απαντήσουν» με δυναμικό τρόπο στην απώλεια του Σουηδού, αλλά αυτό δεν προβλέπεται να συμβεί άμεσα. Προέχει η απόκτηση αριστερού μπακ, άλλωστε, που θεωρείται άμεση προτεραιότητα και το μεγάλο «μπαμ» μπορεί να πάρει παράταση.

Στην Τούμπα, μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να αναμένουν τις εξελίξεις από την αγορά της Αγγλίας, όπως σκοπεύουν να κάνουν και στον Ολυμπιακό. Τα «κοψίματα» και οι «τράμπες» που θα προκύψουν από τη συγκεκριμένη πλούσια αγορά μπορεί να φέρουν αρκετά ελκυστικούς στόχους στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ.

Εξάλλου, ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποφασίσει να ξοδέψει αρκετά χρήματα για τη συγκεκριμένη κίνηση στα χαφ και όταν προκύψει η ιδανική επιλογή, θα κάνει τη μεγάλη υπέρβαση και να εκτοξεύσει το επίπεδο της ομάδας και να «φτιάξει» τον κόσμο με μία σπουδαία μεταγραφή, η οποία θα είναι ικανή να διαγράψει τον... Πόντους Βέρνμπλουμ και όλο το σήριαλ που δημιουργήθηκε με τον Σουηδό.

Ατρόμητος ή Αστέρας

Στο μεταξύ, ισχύει η πληροφορία ότι ο Γιάννης Μυστακίδης αναμένεται να αποχωρήσει δανεικός από τον ΠΑΟΚ, με τον Ατρόμητο να είναι αυτή τη στιγμή η ομάδα φαβορί για τον αποκτήσει. Αν και δεν αποκλείεται ο Ιβάν Σαββίδης να κάνει την έκπληξη και τελικά να επιλέξει για επόμενο σταθμό του Έλληνα φορ τον Αστέρα Τρίπολης.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags