Facebook Pixel Sportdog.gr | Φορτσάρουν στο λιμάνι για να κερδίσουν το μεγάλο στοίχημα - Λεφτά με ουρά για το μπάτζετ
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-06 21:25:00

Φορτσάρουν στο λιμάνι για να κερδίσουν το μεγάλο στοίχημα - Λεφτά με ουρά για το μπάτζετ

του Παναγιώτη Νικολάου
Φορτσάρουν στο λιμάνι για να κερδίσουν το μεγάλο στοίχημα - Λεφτά με ουρά για το μπάτζετ

Όλο το ρεπορτάζ στο sportdog.

Μόνο... βατή δεν μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την κλήρωση του Ολυμπιακού στα play off του Europa League. Οι Ερυθρόλευκοι αν περάσουν τη Λουκέρνη, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μία εκ των Μπασακσεχίρ ή Μπέρνλι, οι οποίες μόνο εύκολες δεν είναι, η κάθε μια για διαφορετικό λόγο.

Η τουρκική ομάδα πάλεψε στα ίσα πέρυσι για τον τίτλο στο τουρκικό πρωτάθλημα και έχει αρκετά μεγάλο μπάτζετ, ενώ η Μπέρνλι είναι η κλασική, δύσκολη αγγλική ομάδα, η οποία τερμάτισε στην έβδομη θέση του απαιτητικού πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ.

Καταλαβαίνει κανείς, λοιπόν, ότι οι δύο υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού δεν είναι αμελητέες ποσότητες, όμως στην περίπτωση της Μπέρνλι, δεν είναι σίγουρο το κατά πόσο θα ενδιαφέρεται για τον θεσμό του Εuropa League.

Αν βέβαια αποκλείσει την Μπασακσεχίρ, πάει να πει ότι όντως λογαριάζει την Ευρώπη και αυτό δεν θα είναι καλό για τον Ολυμπιακό, από όπου τονίζεται ότι η κλήρωση απαιτεί προσοχή.

Φυσικά, ενδεχόμενος αποκλεισμός των Πειραωτών θα επιφέρει σημαντική οικονομική ζημιά, καθώς τα έσοδα από το Europa φέτος θα ενίσχυαν κατά πολύ το ερυθρόλευκο μπάτζετ.

Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να τα δώσει όλα για να μπει στους ομίλους και να επενδύσει ακόμα περισσότερο στο μεταγραφικό παζάρι, κάτι που φαίνεται από τις διαθέσεις της ομάδας για τους ακριβούς Νάτχο και Γκιγιέρμε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags