Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ρουκέτα» στην ΑΕΚ μετά την κλήρωση για τα μεταγραφικά - Τα ανατρέπει όλα ο Τίγρης
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-06 22:45:00

«Ρουκέτα» στην ΑΕΚ μετά την κλήρωση για τα μεταγραφικά - Τα ανατρέπει όλα ο Τίγρης

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Ρουκέτα» στην ΑΕΚ μετά την κλήρωση για τα μεταγραφικά - Τα ανατρέπει όλα ο Τίγρης

Τι θα φέρει στην Ένωση η είσοδος στους ομίλους;

Έτριβαν τα χέρια τους στην ΑΕΚ με το αποτέλεσμα της κληρωτίδας των play off του Champions League. Οι Κιτρινόμαυροι αν περάσουν το εμπόδιο της δύσκολης Σέλτικ, θα αντιμετωπίσουν το νικητή του Μάλμε - Βιντεότον, ομάδες που δεν τρομάζουν.

Ξεκάθαρα, λοιπόν, το ζόρικο για την Ένωση είναι αυτό που ακολουθεί τώρα, δηλαδή οι αναμετρήσεις με τους έμπειρους Σκωτσέζους, καθώς αν επέλθει η πρόκριση, τότε ο επόμενος γύρος φαίνεται να είναι στο χέρι της.

Η εξέλιξη της κλήρωσης για την ΑΕΚ δεν ευνοεί τις μεταγραφές, καθώς αν δεν επιτευχθεί η πρόκριση, τότε δύσκολα θα... ξανοιχτούν οι Κιτρινόμαυροι στο μεταγραφικό παζάρι.

Έτσι κι αλλιώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν ήταν ποτέ των μεγάλων υπερβάσεων, πόσω μάλλον αν δεν μπει η ομάδα σε όμιλο (Τσάμπιονς Λιγκ) που θα βγάλει εύκολα το κόστος των φετινών δανεισμών και της option για μια αγορά (π.χ. Άλεφ).

Aκόμα, πάντως και να μπει σε όμιλο η ΑΕΚ, εφόσον στην επόμενη φάση δεν ήρθαν μεγαθήρια, τότε πολύ δύσκολα ο "Τίγρης" θα προβεί σε "βαρβάτες" μεταγραφές. Βέβαια, η εξέλιξη των μεταγραφικών κινήσεων θα κριθεί εν πολλοίς από το τι θα γίνει στους διπλούς αγώνες της Ένωσης απέναντι στη Σέλτικ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags