Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλει θετικό αποτέλεσμα στη Σκωτία ο Ουζουνίδης - Τι αποκάλυψε για τον Μάνταλο
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-07 09:16:00

Θέλει θετικό αποτέλεσμα στη Σκωτία ο Ουζουνίδης - Τι αποκάλυψε για τον Μάνταλο

Sportdog Team
Θέλει θετικό αποτέλεσμα στη Σκωτία ο Ουζουνίδης - Τι αποκάλυψε για τον Μάνταλο

Δηλώσεις λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης σχολίασε από το αεροδρμόιο, λίγο πριν η αποστολή της ΑΕΚ πετάξει για τη Σκωτία, ότι η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί δυνατή εναντίο της Σέλτικ.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Είναι το πρώτο παιχνίδι αυτής της φάσης. Ο αντίπαλός μας είναι μια διαφορετική ομάδα στην έδρα του και… άλλη εκτός έδρας. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μας δώσει ελπίδες για τη ρεβάνς. Eίχαμε το απρόοπτο της τελευταίας στιγμής με τον Πέτρος (σ.σ. Μάνταλο), όμως τα άλλα παιδιά είναι καλά. Έχουμε δουλέψει καιρό πάνω στον αντίπαλο και θέλω να πιστεύω πως θα παρουσιάσουμε δυνατοί» τόνισε αρχικά και προσέθεσε για τον αρχηγό της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο:

«Είναι πολύ σημαντικός παίκτης ο Μάνταλος. Η απουσία του θα αλλάξει κάπως τα πλάνα. Όμως αυτός που θα μπει θα μας δώσει τα δικά του στοιχεία. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι λείπει ο Πέτρος, αλλά ότι τα άλλα παιδιά δεν είναι ακόμα στα επίπεδα ετοιμότητας που θέλουμε. Θέλω να πιστεύω ότι ο αντικαταστάτης του θα έχει αντίστοιχα καλή παρουσία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags