Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλες ατάκες Πέλκα για Βιεϊρίνια και Σπαρτάκ - «Αυτός είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ»
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-07 12:26:00

Μεγάλες ατάκες Πέλκα για Βιεϊρίνια και Σπαρτάκ - «Αυτός είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ»

Sportdog Team
Μεγάλες ατάκες Πέλκα για Βιεϊρίνια και Σπαρτάκ - «Αυτός είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ»

Ο άσος των Θεσσαλονικέων δεν κρύφτηκε!

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο παίκτης του ΠΑΟΚ, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον Ραζβάν Λουτσέσκου:

Για το δίδαγμα που άφησε στον ΠΑΟΚ οι αγώνες με Βασιλεία: «Από κάθε παιχνίδι έχω μάθει να κερδίσω πολλά πράγματα. Νομίζω ότι σταθήκαμε καλά και στα δύο παιχνίδια, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της χρονιάς. Το σημαντικότερο για εμάς είναι να κοιτάξουμε το αυριανό παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε και το μυαλό μας είναι καθαρά στο αυριανό παιχνίδι».

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει άγχος στον ΠΑΟΚ: «Μετά τον περσινό αποκλεισμό, στόχος μας καθαρά φέτος είναι να μπούμε σε ομίλους. Το έχουμε θέσει σαν στόχο να μπούμε στους ομίλους του Champiosns League. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι όλοι μας, πρώτα το αυριανό και μετά αυτό στη Ρωσία. Σίγουρα το γεγονός ότι όπως και να χει θα παίξουμε σε ομίλους, μας δίνει μεγάλη χαρά».

Για το επόμενο ζευγάρι μεταξύ Μπενφίκα-Φενέρμπαχτσε: «Προσωπικά κι από τη φιλοσοφία του προπονητή έχουμε ως στόχο το επόμενο ματς. Προς το παρόν κοιτάμε μόνο την Σπαρτάκ και θα κάνω ότι είναι δυνατό για να περάσουμε. Εμείς θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο αυτά που μας ζητάει ο προπονητής. Έχουμε ακόμη για να σκεφτούμε τον επόμενο αντίπαλο».

Σχετικά με την Σπαρτάκ: «Πρέπει να είμαστε πολύ καλύτεροι από τα προηγούμενα παιχνίδια για να περάσουμε. Το επίπεδο ανεβαίνει. Καταφέραμε να περάσουμε την Βασιλεία, επειδή ήμασταν καλύτεροι, αλλά είχε παίκτες με μεγάλη ποιότητα ο αντίπαλος. Όσον αφορά στο αυριανό παιχνίδι, θα κριθεί πιστεύω στις λεπτομέρειες και θα πρέπει να είμαστε εμείς καλύτεροι σε αυτές».

Για το πως αισθάνεται ο ίδιος αναφορικά με το αυριανό ματς: «Αρχικά δεν ξέρουμε πως θα είναι η ενδεκάδα. Προσωπικά είμαι πανέτοιμος. Πρέπει όλη τη βδομάδα να είσαι πανέτοιμος και να δίνεις τα πάντα, για να είσαι έτοιμος και στο παιχνίδι. Ότι μου πει ο προπονητής θα το κάνω».

Σχετικά με την ετοιμότητα των δυο ομάδων: «Δεν νομίζω ότι έχουν μεγαλύτερη ετοιμότητα. Όπως είπα θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα δώσουμε όλοι μας το 100% για να είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουμε την πρόκριση».

Για το περιβραχιόνιο του αρχηγού και το πως αισθάνεται, για την απώλεια του Βιεϊρίνια: «Το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις ψηλά, το δύσκολο είναι να παραμείνεις εκεί. Εγώ από μικρό παιδί είχα αυτό το όνειρο και θα κάνω τα πάντα για να δείχνω ότι αξίζω να το φοράω το περιβραχιόνιο. Όσον αφορά στον Αντρέ, θα παίξω κι εγώ για τον Αντρέ, όλη η ομάδα θα το κάνει. Είμαστε μία οικογένεια, ο ένας παίζει για τον άλλον και αυτό θα κάνουμε κι αύριο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags