Facebook Pixel Ποιος Νάτχο τώρα; Αυτό είναι ΜΠΑΜ στη Super League - Έμειναν «ξεροί» ΑΕΚ, ΠΑΟ, Ολυμπιακός
| 2018-08-07 12:45:00

Ποιος Νάτχο τώρα; Αυτό είναι ΜΠΑΜ στη Super League - Έμειναν «ξεροί» ΑΕΚ, ΠΑΟ, Ολυμπιακός

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ποιος Νάτχο τώρα; Αυτό είναι ΜΠΑΜ στη Super League - Έμειναν «ξεροί» ΑΕΚ, ΠΑΟ, Ολυμπιακός

Απίστευτη υπέρβαση απ' τον πρόεδρο, «παραμιλάνε» οι μεγάλοι.

Μία τεράστια μεταγραφή ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Άρης, με την απόκτηση του Μπρούνο Γκάμα, όπως έχει γίνει γνωστό από χθες.

Ο 31χρονος Πορτογάλος εξτρέμ διαθέτει «βαρύ» όνομα για να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι εκπροσωπείται από τον διάσημο ατζέντη, Ζορζ Μέντες, ο οποίος, μεταξύ άλλων αστέρων, έχει και τα δικαιώματα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Βέβαια, ο Θεόδωρος Καρυπίδης χρειάστηκε να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πείσει τον έμπειρο κυνηγό να έρθει στη χώρα μας. Όπως αναφέρουν, μάλιστα, οι πληροφορίες του πρόσφερε μακράν το πιο ακριβό συμβόλαιο στην ομάδα, το οποίο λέγεται ότι αγγίζει τις 300.000 ευρώ ετησίως!

Το φοβερό στη συγκεκριμένη μεταγραφή είναι ότι πρόκειται για έναν παίκτη που έχει απασχολήσει κατά το πρόσφατο παρελθόν όλους τους μεγάλους της Super League. Δεδομένα ο Μπρούνο Γκάμα έχει «φλερτάρει» με την ΑΕΚ, έχει κάνει επαφές με τον Παναθηναϊκό σε παραπάνω από μία περιπτώσεις, ενώ το όνομά του έχει γραφτεί και για τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος άσος αυτή τη στιγμή σίγουρα θα είχε θέση βασικού στο σημερινό Παναθηναϊκό, θα διεκδικούσε θέση στην 11άδα του Ολυμπιακού, ενώ σίγουρα θα ήταν στην αποστολή της ΑΕΚ. Παρόλα αυτά, όμως, συνεχίζει την καριέρα του στον Άρη, που μόλις ανέβηκε στα «σαλόνια», αλλά έχει μεγάλες βλέψεις τη νέα σεζόν και θέλει να κάνει δυναμικό come back στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Μπρούνο Γκάμα έχει περάσει απ’ όλες τις εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, έχοντας γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στην Μπράγκα. Υπήρξε στέλεχος της Πόρτο, αγωνίστηκε στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για τέσσερα χρόνια, ενώ τελευταίος σταθμός του ήταν η Αλκοκρόν.

Δείτε τον σε δράση:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags