Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατρόμητος ο Λουτσέσκου: «Δεν παίζουν μπάλα τα λεφτά» - Απίθανη ατάκα για Βέρνμπλουμ
| 2018-08-07 12:59:00

Ατρόμητος ο Λουτσέσκου: «Δεν παίζουν μπάλα τα λεφτά» - Απίθανη ατάκα για Βέρνμπλουμ

Sportdog Team
Ατρόμητος ο Λουτσέσκου: «Δεν παίζουν μπάλα τα λεφτά» - Απίθανη ατάκα για Βέρνμπλουμ

Ο Ρουμάνος τεχνικός έδειξε ευδιάθετος στη συνέντευξη Τύπου

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ρουμάνος για το παιχνίδι με τη Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά και για τους Κάνιας, Μπίσεσβαρ και Ακπόμ!

Για το αν έχει μιλήσει με τον πατέρα του, Μίρτσεα Λουτσέσκου, καθώς γνωρίζει καλά την Σπαρτάκ Μόσχας:

Υπάρχει μία πολύ μεγάλη δυναμική και κάθε μέρα το ποδόσφαιρο αλλάζει. Στο ποδόσφαιρο το τι συνέβη 1-2 χρόνια πριν, δεν έχει καμία σχέση με το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Όταν μιλάω με τον πατέρα μου για το ποδόσφαιρο, μιλάμε για το σήμερα. Είναι πάθος το ποδόσφαιρο και μιλάμε συνεχώς γι αυτό.

Για την Σπαρτάκ: Είναι πολύ λάθος να κάνουμε συγκρίσεις στο ποδόσφαιρο. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που ήταν φαβορί μετά την κλήρωση. Καταφέραμε να προκριθούμε, κυρίως γιατί παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Τώρα, θα αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα και την διαφορά θα την κάνουν οι λεπτομέρειες.

Για την εικόνα που περιμένει από την Σπαρτάκ: Η Σπαρτάκ είναι μία ομάδα με συνοχή, οργανωμένη, ειδικά όταν δεν έχει την μπάλα. Προσπαθεί να πιέσει ψηλά. Θα χρειαστεί να έχουμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και να μην δώσουμε ευκαιρίες στον αντίπαλο. Είναι μία ομάδα με εμπειρία, που ασκεί πίεση στον αντίπαλο και δεν πρέπει να τους δώσουμε χώρους.

Για την κατάσταση των Κάνιας και Μπίσεσβαρ, το αν υπολογίζει στον Ακπόμ και τον Κρέσπο: Ο Κάνιας ήταν εκτός για δύο μέρες και του είπα χθες ότι μάλλον του έκαναν πολύ καλό αυτές οι... διακοπές. Γύρισε και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Μπίσεσβαρ δεν είναι έτοιμος. Έμεινε εκτός για μεγάλο διάστημα και ίσως είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι. Ο Ακπόμ είναι σε καλή κατάσταση σωματικά, αλλά χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στην ομάδα. Σας το έχω ξαναπεί ότι διαθέτουμε παίκτες και θα πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Όποιος και να βρεθεί στο γήπεδο πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος.

Για το μπάτζετ της Σπαρτάκ: Δεν σκεφτόμαστε πόσο ακριβή είναι μία ομάδα όταν προετοιμάζουμε ένα παιχνίδι. Στεκόμαστε σε τεχνικά και τακτικά θέματα. Το ποδόσφαιρο έχει αποδείξει ότι τα λεφτά δεν παίζουν ρόλο πάντα, Έτσι κι αλλιώς στο ποδόσφαιρο αυτά δεν παίζουν ρόλο. Δεν έχει σημασία το πόσο μεγάλο θα είναι το μπάτζετ μίας ομάδας ή το πόσο αμείβεται ένας παίκτης.

Για την εικόνα που θεωρεί πως έδωσε ο ΠΑΟΚ προς τα έξω μετά την πρόκριση επί της Βασιλείας δεδομένου των όσων δήλωσε ο Μάκ και άλλοι άνθρωποι του ρωσικού ποδοσφαίρου: Ο Μακ μας βοήθησε πολύ πέρυσι να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν μπορέσαμε να μιλήσουμε αυτήν περίοδο, αλλά θα μείνει στην καρδιά μου. Ήταν δύσκολο να ισορροπήσω μεταξύ της χαράς της πρόκρισης επί της Βασιλείας και την ηρεμίας και του καθαρού μυαλού ενόψει Σπαρτάκ. Ήταν αληθινά συναισθήματα, ήταν συναισθήματα και στο τέλος του παιχνιδιού, υπήρχε τεράστια χαρά μέσα μου, αλλά την ίδια στιγμή υπήρχε η αίσθηση ότι πρέπει να κρατήσω μια ισορροπία. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια με την Σπαρτάκ, αλλά θέλουμε την πρόκριση. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολοι αγώνες, αλλά θέλουμε να προκριθούμε.

Για το κομμάτι της τακτικής: Πρώτα από όλα υπάρχει μία μάχη μεταξύ δύο ομάδων. Είναι μία μάχη δύο ομάδων. Είμαστε οργανωμένες ομάδες και οι δύο, αλλά πολύ διαφορετικές.

Για τον Πόντους Βέρνμπλουμ: Δεν ήταν πέρυσι στον ΠΑΟΚ. Δεν μου αρέσει να συζητάω για πράγματα που δεν αφορούν τον ΠΑΟΚ. Ο Βέρνμπλουμ δεν είναι παίκτης του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags