Facebook Pixel Ανάβει φωτιές ο… Aναστασιάδης - Ξανά στα «μαχαίρια» ΠΑΟΚ και ΑΕΚ;
| 2018-08-07 13:55:00

Ανάβει φωτιές ο… Άγγελος - Άνω-κάτω η Super League με τη φήμη - Ξανά στα «μαχαίρια» Ιβάν-Τίγρης;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ανάβει φωτιές ο… Άγγελος - Άνω-κάτω η Super League με τη φήμη - Ξανά στα «μαχαίρια» Ιβάν-Τίγρης;

Τι έγινε με Αναστασιάδη και ποιος «τσίτωσε»; Καυτό παρασκήνιο!

Μέρες λέγεται ότι μετράει ο Βαλεριέν Ίσμαελ στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης και ήδη υπάρχει σχετική φημολογία ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι από τους βασικούς υποψήφιους για να αντικαταστήσει τον Γάλλο τεχνικό.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο σενάριο έχει προκαλέσει ήδη αρκετές συζητήσεις στη Super League, καθώς ο Έλληνας τεχνικός θεωρείται από πολλούς στενός άνθρωπος του Ιβάν Σαββίδη, την ίδια στιγμή που η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι μια ομάδα που διατηρεί καλές σχέσεις με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για το σύλλογο της Ριζούπολης.

Όπως γίνεται επομένως αντιληπτό, αν όντως ο Άγγελος Αναστασιάδης πάει στον Απόλλωνα, τότε από πολλούς θα θεωρηθεί ως μία μετακίνηση που μπορεί να «κρύβει» από πίσω τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ. Μία εξέλιξη που υπάρχει πιθανότητα να «θορυβήσει» το αφεντικό της ΑΕΚ και να προκαλέσει την αντίδρασή του.

Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι, πια, οι δύο επιχειρηματίες δε διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις και ενδεχομένως η συγκεκριμένη υπόθεση να είναι μία ακόμα απόδειξη των προθέσεών τους ενόψει της νέας σεζόν και να φανερώνει πώς θέλουν να δράσουν για να αλλάξουν τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα.

Πάντως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, δεν υπάρχουν -σε αυτή τη φάση τουλάχιστον- σοβαρές πιθανότητες να προχωρήσει η περίπτωση του Άγγελου Αναστασιάδη για τον Απόλλωνα. Από τη μία, γιατί υπάρχει «κόντρα» εντός της διοίκησης για τον Έλληνα τεχνικό και από την άλλη, επειδή ο ίδιος ο έμπειρος κόουτς δε βλέπει με τόσο καλό μάτι τη συγκεκριμένη προοπτική για την καριέρα του, παρόλο που οι οικονομικές συνθήκες στην ομάδα είναι κατάλληλες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags