Facebook Pixel Sportdog.gr | Λευκός καπνός! Οριστική εξέλιξη Βασιλειάδη-«άστεγων» ΠΑΕ - Πότε αρχίζει το πρωτάθλημα
| 2018-08-07 14:14:00

Λευκός καπνός! Οριστική εξέλιξη Βασιλειάδη-«άστεγων» ΠΑΕ - Πότε αρχίζει το πρωτάθλημα

Sportdog Team
Λευκός καπνός! Οριστική εξέλιξη Βασιλειάδη-«άστεγων» ΠΑΕ - Πότε αρχίζει το πρωτάθλημα

Βγήκε λευκός καπνός μετά το τέλος της συνάντησης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που υπάρχει αυτή την ώρα, μετά από τη συνάντηση που είχαν με τον Γιώργο Βασιλειάδη οι επτά «άστεγες» τηλεοπτικά ομάδες (Παναθηναϊκό, Άρη, Ατρόμητο, Ξάνθη, Παναιτωλικό, Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμία), υπήρξε συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της νέας σεζόν!

Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει κανονικά κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα και η σέντρα θα γίνει στις 25 Αυγούστου.

Η συμφωνία προβλέπει οι εντός έδρας αγώνες των επτά συγκεκριμένων ομάδων να μεταδίδονται τηλεοτπτικά από την ΕΡΤ και την κρατική τηλεόραση, με το συμβόλαιο που προτάθηκε να αφορά διετή διάρκεια. 

Θα υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για τρία ακόμα χρόνια, ανάλογα και με τις εξελίξεις που θα προκύψουν στο ζήτημα της αναδιάρθρωσης και της ενδεχόμενης παρουσίας 12 ομάδων στη Σούπερ Λιγκ από την σεζόν 2020-21.

Τι προβλέπει το οικονομικό σκέλος

Για κάθε έτος της συμφωνίας έχει οριστεί να δοθούν 17 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία θα μοιραστούν βάση το brand name των ομάδων. Παράλληλα, υπάρχει πρόβληεψη για μπόνους αν υπάρξει αξιοπιστία στις πληρωμές, χρησιμοποίηση Ελλήνων παικτών, εξάλειψη της βίας κ.λπ.

Τι γίνεται τώρα

Αυτό που μένει, τώρα, είναι η υπογραφή προσυμφώνου μεταξύ /όλων των πλευρών, ώστε την προσεχή Πέμπτη να γίνει κανονικά το πρωτάθλημα και, φυσικά, η έναρξή του στις 25 Αυγούστου. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags