Facebook Pixel MVP και όχι ...Γκοβού του Ολυμπιακού!
| 2010-12-20 17:20:00

MVP και όχι ...Γκοβού του Ολυμπιακού!

MVP και όχι ...Γκοβού του Ολυμπιακού!

Θέμα με ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού που ξενύχτησε την περασμένη Τρίτη το βράδυ, μετά το φιλικό κατά της φτώχειας, δημιουργήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και προκλήθηκε ανακατωσούρα στο Ρέντη.

Ο στόχος δεν ήταν ο παίκτης αλλά ένας συνοδός του, τον οποίο στοχοποίησαν κάποιοι γιατί δεν τους έδινε πληροφορίες, με συνέπεια να την πληρώσει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.
 
Πιο συγκεκριμένα, την προηγούμενη Τρίτη και ενώ την Τετάρτη η ομάδα είχε ρεπό, κάποιο από τα αστέρια του Ολυμπιακού βγήκε για ποτό και ξενύχτησε. Στην προπόνηση της Πέμπτης άκουσε τον Βαλβέρδε να κάνει συστάσεις γενικά σε όλη την ομάδα για τα ξενύχτια, ενώ είχε και τετ-α-τετ μαζί του, με τον Βάσκο να του υπογραμμίζει ότι πρέπει να προσέχει την εξωγηπεδική του ζωή.
 
Δυστυχώς ή ευτυχώς, ο καθρέφτης όλων είναι ο αγωνιστικός χώρος και σε αυτόν κρίνονται άπαντες. Παίκτες, προπονητές, ακόμα και διοικήσεις. Ο πρωταγωνιστής του "επεισοδίου" που μόλις διαβάσατε δεν είναι άλλος από τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος όχι μόνο ήταν καλός στην Λάρισα, αλλά ήταν δίχως αμφιβολία ο MVP του Ολυμπιακού. Και όχι ο ...Γκοβού του Ολυμπιακού.
 
"Τι έχουν να πουν τώρα όλοι αυτοί που τα έβαλαν μαζί μου γιατί βγήκα ένα βράδυ με τους φίλους μου και ενώ είχαμε ρεπό την επομένη; Στην προσωπική μου ζωή θα κάνω ό,τι θέλω και δεν θα με κρίνει κανένας. Δέχομαι οποιαδήποτε κριτική για τα όσα δείχνω μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εκτός αυτού δεν θα λογοδοτήσω σε κανέναν", έλεγε μετά το ματς της Λάρισας ο μικρόσωμος πλέι μέικερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags