Facebook Pixel Sportdog.gr | Με το χέρι στην καρδιά μίλησε ο Κωφίδης - Παρουσιάστηκε από μεγάλη ελληνική ομάδα
| 2018-08-07 14:40:00

Με το χέρι στην καρδιά μίλησε ο Κωφίδης - Παρουσιάστηκε από μεγάλη ελληνική ομάδα

Sportdog Team
Με το χέρι στην καρδιά μίλησε ο Κωφίδης - Παρουσιάστηκε από μεγάλη ελληνική ομάδα

Διαβάστε τι είπε.

Παρουσιάστηκε και με κάθε επισημότητα ο νέος τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Άρη, Σάββας Κωφίδης, στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάββας Κωφίδης:

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα η επιλογή και η πρόταση. Θέλω να πω κάτι που έχω διαπιστώσει. Εισέπραξα μεγάλο σεβασμό, αγάπη και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Υπάρχει ένα όραμα στον Άρη, στο οποίο θα συμμετέχω ως υποστηρικτής, για να το φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η ανάπτυξη των ποδοσφαιριστών, περιέχει μέσα ανάπτυξη πολιτισμού και ανάπτυξη αξιών. Για εμένα αυτό έχει μεγάλη αξία και είναι καλό και για τα παιδιά, αλλά και για τον Άρη. Αυτή είναι η δική μου θέση και η δική μου δουλειά», σχολίασε αρχικά.

Για το αν στόχος είναι να υπάρχει μία ενιαία φιλοσοφία από τα τμήματα υποδομής, μέχρι την πρώτη ομάδα: «Αυτή την στιγμή ο Α.Σ. έχει την δικαιοδοσία να προπονεί παιδιά μέχρι 14 χρονών. Υπάρχει προοπτική, να γίνει ένας ενιαίος προγραμματισμός και μία ενιαία φιλοσοφία, γιατί ο Άρης είναι ένας. Προς το παρόν είναι μία προοπτική, την οποία εγώ μπορώ να υποστηρίξω, εφόσον υπάρξει συμφωνία με την Π.Α.Ε.».

Αν έχει υπάρξει κάποια επαφή με τον Θόδωρο Καρυπίδη: «Έχει υπάρξει μία τέτοια επικοινωνία και ευχόμαστε να τελειώσει το συντομότερο, για να μπορούμε να ξέρουμε και να βάλουμε την αγωνιστική φιλοσοφία και το πρόγραμμα που αφορά όλες τις ηλικίες. Ουσιαστικά από την Κ-17, αλλά υπό προϋποθέσεις αν υπάρξει μια επικοινωνία με τις δύο πλευρές, είμαι διατεθειμένος να το τρέξω, χωρίς να υπάρξει καμία επιβάρυνση για την Π.Α.Ε.».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags