Facebook Pixel Τρέλα Μαρτίνς γι’ αυτή τη μεταγραφή, ποιους «καρφώνει» - Να γιατί φέρνει άλλον ο Μαρινάκης
| 2018-08-07 15:00:00

Τρέλα Μαρτίνς γι’ αυτή τη μεταγραφή, ποιους «καρφώνει» - Να γιατί φέρνει άλλον ο Μαρινάκης

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρέλα Μαρτίνς γι’ αυτή τη μεταγραφή, ποιους «καρφώνει» - Να γιατί φέρνει άλλον ο Μαρινάκης

Το... χατίρι στον Πορτογάλο και πού «πάει» ο Τοροσίδης.

Την περίπτωση του Αλβανού στόπερ, Μέργκιμ Μάβραϊ, φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα. 

Ο 32χρονος Αλβανός διεθνής έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από το Αμβούργο και, μεταξύ άλλων, έχει αγωνιστεί σε Κολωνία, Γκρόιτερ Φιρτ, Μπόχουμ και Ντάρμσταντ.  

Ο Μέργκιμ Μάβραϊ μετράει 40 συμμετοχές (3 γκολ) με την εθνική Αλβανίας, ενώ είχε αγωνιστεί και στις μικρές εθνικές της Γερμανίας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, πρόκειται όντως για μια περίπτωση που εξετάζουν στο λιμάνι, χωρίς, πάντως, να θεωρείται για την ώρα πρώτη επιλογή.  

Αυτό, ωστόσο, που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει ενίσχυση στα στόπερ, παρόλο που ρεπορταζιακά δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τους κεντρικούς αμυντικούς που έχει στη διάθεσή του και έχει ζητήσει από τη διοίκηση ενίσχυση. 

Πάντως, από την άλλη, η ΠΑΕ δεν είναι έτοιμη να προχωρήσει σε μεταγραφή για τα μετόπισθεν, καθώς, όπως σας ενημερώσαμε σε άλλο ρεπορτάζ, έχει αυτή τη στιγμή άλλες προτεραιότητες. Και, μάλιστα, δεν προβλέπεται να γίνει κίνηση για στόπερ αν δεν προκύψει αποχώρηση στη συγκεκριμένη θέση.  

Βέβαια, στη μαύρη λίστα βρίσκεται ο Μπριόν Ένγκελς κι αν στο λιμάνι απαλλαγούν από το μεγάλο συμβόλαιο του Βέλγου αμυντικού, είναι πολύ πιθανό να γίνει το «χατίρι» του προπονητή και να αποκτηθεί αντικαταστάτης για το κέντρο της άμυνας. Για τον νεαρό άσο δεν έχει προκύψει ακόμα κάτι επίσημο από την Αγγλία, όπως γράφεται, ωστόσο δεν αποκλείεται τελικά να επιστρέψει στην πατρίδα του. 

Εξάλλου, ο Βασίλης Τοροσίδης υπολογίζεται για να δώσει λύσεις και στο κέντρο της άμυνας, μια θέση που γνωρίζει αρκετά καλά, καθώς, πλέον, ίσως να μην μπορεί λόγω ηλικίας να καλύψει με την ίδια άνεση την απαιτητική θέση του ακραίου μπακ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags