Facebook Pixel Sportdog.gr | Μαραντόνα: «Γιατί δεν είμαι στους υποψήφιους για την Εθνική Αργεντινής;»
| 2018-08-08 05:34:00

Μαραντόνα: «Γιατί δεν είμαι στους υποψήφιους για την Εθνική Αργεντινής;»

Sportdog Team
Μαραντόνα: «Γιατί δεν είμαι στους υποψήφιους για την Εθνική Αργεντινής;»

Την ενόχλησή του που δεν συμπεριλαμβάνεται από τον τύπο της χώρας στους υποψήφιους προπονητές της Εθνικής Αργεντινής εξέφρασε μέσα από τα social media ο Ντιέγο Μαραντόνα, που τόνισε ότι δίνει την ζωή του για την «αλμπισελέστε».

Ο Ντιεγκίτο ο οποίος αναρρώνει μετά από επεμβάσεις στο στόμα του επεσήμανε ότι έχει συμβόλαιο με την Ντιναμό Μπρεστ στην οποία έχει ρόλο προέδρου, ωστόσο δεν παρέλειψε να κατηγορήσει τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους που τον έχουν... ξεχάσει.

«Με σεβασμό στην Εθνική Αργεντινής, θέλω να πω ότι με ενοχλεί που κάποιοι δημοσιογράφοι δεν με συμπεριλαμβάνουν στους υποψήφιους προπονητές του. Και μετανιώνω που δεν υπολογίζω κάποιες εφημερίδες της Αργεντινής, που μιλούν περισσότερο για κάποιους πρώην ομοσπονδιακούς τεχνικούς αλλά όχι για μένα. Αλλά αυτή είναι η αθλητική δημοσιογραφία που έχουμε στην Αργεντινή.

Σε κάθε περίπτωση, έχω τρία χρόνια χρόνια συμβόλαιο ακόμα με την Ντιναμό Μπρεστ και έχω δώσει τον λόγο μου. Αν και δίνω την ζωή μου για την Αργεντινή» τόνισε μεταξύ άλλων ο θρύλος της «αλμπισελέστε» ο οποίος κάθισε στον πάγκο της ομάδας για τελευταία φορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 και το 4-0 με αντίπαλο την Γερμανία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags