Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανη δήλωση: «Mας περιμένουν οι... τρελοί οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα»!
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-07 18:44:00

Απίθανη δήλωση: «Mας περιμένουν οι... τρελοί οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα»!

Sportdog Team
Απίθανη δήλωση: «Mας περιμένουν οι... τρελοί οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα»!

Ποιος την έκανε;

Τους οπαδούς του ΠΑΟΚ εξήρε ο μέσος της Σπαρτάκ Μόσχας, Ίβελιν Ποπόφ σε δηλώσεις του σε Μέσο της Ρωσίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον ΠΑΟΚ:

«Παρακολουθήσαμε τους αγώνες του ΠΑΟΚ κόντρα στην Βασιλεία. Με την πρώτη ματιά, ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ο προπονητής μας μίλησε για όλες τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού του αντιπάλου, ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε την δουλειά στο γήπεδο και να νικήσουμε. Σε οποιοδήποτε γήπεδο, σε οποιαδήποτε πόλη, η Σπαρτάκ παίζει για να κερδίσει. Στην Ελλάδα θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά μερικές φορές ένα θετικό αποτέλεσμα μπορεί να θεωρηθεί και το εκτός έδρας γκολ».

Για το παιχνίδι τη Τούμπας:

«Στη Θεσσαλονίκη δεν θα είναι εύκολο. Θα έχει ζέστη και στο γήπεδο μας περιμένουν οι τρελοί οπαδοί του ΠΑΟΚ. Δυστυχώς δεν θα έρθουν οι δικοί μας οπαδοί. Όμως έχουμε καλούς παίκτες που θα μπουν να δώσουν τα πάντα. Και ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες. 

Για το ποιους παίκτες του ΠΑΟΚ γνωρίζει καλά;

«Ξέρω καλά τον Μαουρίσιο, έχει πολλή ποιότητα στη μεσαία γραμμή και την επίθεσή του. Γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί»

Για το ότι στον ΠΑΟΚ είναι πρόεδρος ο Ιβάν Σαββίδης και προπονητής ο γιος του Μιρτσέα Λουτσέσκου, Ράζβαν: 

«Μην το κοιτάτε αυτό. Αυτό είναι πιο ενδιαφέρον για τους δημοσιογράφους και τους οπαδούς. Έχουμε έναν σαφή στόχο, να μπούμε στους ομίλους του Champions League και θα το πετύχουμε».

Για το αν ήθελε εξ αρχής ΠΑΟΚ ή Βασιλεία; 

« Δεν είχα κάποιες προτιμήσεις, ήμουν προετοιμασμένος να παίξω και με τις δύο ομάδες. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να προχωρήσουμε περαιτέρω, είτε πρόκειται για τον ΠΑΟΚ είτε για τη Βασιλεία» .

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags