Facebook Pixel Sportdog.gr | Το πιστεύει ο Μαουρίσιο: «Έχουμε την ποιότητα για να τα καταφέρουμε»
| 2018-08-07 20:38:00

Το πιστεύει ο Μαουρίσιο: «Έχουμε την ποιότητα για να τα καταφέρουμε»

Sportdog Team
Το πιστεύει ο Μαουρίσιο: «Έχουμε την ποιότητα για να τα καταφέρουμε»

Είναι ο καταλληλότερος για να μιλήσει για τη Σπαρτάκ.

Είναι ένας αντίπαλος που γνωρίζει καλά, καθώς τον έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές στο παρελθόν και μάλιστα έχει πετύχει και πέντε γκολ εναντίον του, όταν αγωνιζόταν στην Ρωσία. Επομένως είναι ίσως ο καταλληλότερος για να μιλήσει για το παιχνίδι.Ο μέσος του Δικεφάλου το έκανε μπροστά στην κάμερα του PAOK TV. Μίλησε για την πρόκριση επί της Βασιλείας, την Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά και τα σημεία που ο ίδιος πιστεύει ότι θα κρίνουν την σειρά των αγώνων, κρατώντας όμως και κάποια μυστικά.

«Νομίζω ότι ξεκινήσαμε καλά με αυτές τις δύο σημαντικές νίκες επί της Βασιλείας. Όλη η ομάδα ανταποκρίθηκε στην πίεση, είχε αυτοπεποίθηση και δείξαμε μέσα σε αυτά τα δύο παιχνίδια, ότι είμαστε δυνατοί και ότι θέλουμε περισσότερα από δύο παιχνίδια στη διοργάνωση. Η ιστορία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν τελειώνει στα δύο ματς με τη Βασιλεία. Είμαι χαρούμενος για τις δύο νίκες», είπε αναφερόμενος στα παιχνίδια με την ελβετική ομάδα.

Όσο για τα ματς με την Σπαρτάκ Μόσχας τόνισε: «Είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ρωσίας. Εχουν εξαιρετικούς φιλάθλους και μακρά ιστορία στο ρωσικό πρωτάθλημα. Οι παίκτες που διαθέτουν είναι πολύ καλοί. Είναι ένας συνδυασμός ακριβών και νεαρών ποδοσφαιριστών. Είναι ομάδα με αυτοπεποίθηση και ποιότητα. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι για μας, αλλά και εμείς ως ομάδα έχουμε ποιότητα, πιστεύουμε στους εαυτούς μας και περιμένω ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags