Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός στο λιμάνι με το «αφεντικό» - Ανοιχτά όλα τα σενάρια, παίρνουν μέτρα - Τι σχέση έχει ο Ιβάν
| 2018-08-07 21:17:00

Χαμός στο λιμάνι με το «αφεντικό» - Ανοιχτά όλα τα σενάρια, παίρνουν μέτρα - Τι σχέση έχει ο Ιβάν

του Παναγιώτη Νικολάου
Χαμός στο λιμάνι με το «αφεντικό» - Ανοιχτά όλα τα σενάρια, παίρνουν μέτρα - Τι σχέση έχει ο Ιβάν

«Τρελό» φόρτωμα στον Ολυμπιακό με τις εξελίξεις.

Εξαγριωμένοι είναι στον Ολυμπιακό μετά από τις εξελίξεις στο θέμα των τηλεοπτικών για τις επτά "άστεγες" ΠΑΕ.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, τα βρήκε με τις επτά ομάδες, στις οποίες δόθηκε κλειστό συμβόλαιο με την ΕΡΤ για δύο χρόνια, που θα αποφέρει συνολικά στις συγκεκριμένες ΠΑΕ το ποσό των 17 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως.

Αυτή η εξέλιξη μόνο καλά δεν έφτασε στα αυτιά των Πειραιωτών, που εξαπέλυσαν επίθεση στο πολιτικό «αφεντικό» του Αθλητισμού μέσω θέσης τους, όπως μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

«Η κρατική παρέμβαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο ποδόσφαιρο συνεχίζεται με την αδιανόητη “Τηλεοπτική Προσφορά Βασιλειάδη” σε συγκεκριμένες Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες. 

Με σκοπό καθαρά ψηφοθηρικό, αλλά και με στόχο την αιχμαλωσία του ποδοσφαίρου, ο κ. Υπουργός μοιράζει τα εκατομμύρια του ελληνικού λαού, ο οποίος ματώνει καθημερινά για να τα βγάλει πέρα! 

Το συμβόλαιο που προσφέρει η ΕΡΤ στις ομάδες και προέρχεται από το αίμα των φορολογούμενων είναι, ετησίως, κατά 6 με 7 εκατομμύρια “ακριβότερο” από τις νορμάλ τιμές της αγοράς, γι’ αυτό άλλωστε δεν υπήρχε από κανένα κανάλι προσφορά μεγαλύτερη των 10 εκατ. ετησίως, για το πακέτο των επτά ΠΑΕ. 

Ο κ. Βασιλειάδης, με άλλα λόγια, αποφάσισε να δώσει σε… Ανώνυμες Εταιρείες 14 εκατομμύρια ευρώ (η συμφωνία είναι διετής) τα οποία θα λείψουν από τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους Έλληνες. 

Το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ο Υπουργός Βασιλειάδης, σε ρόλο Ασλανίδη, ποδηγετούν το ποδόσφαιρο, βιάζουν την τηλεοπτική αγορά και προκαλούν τον μέσο πολίτη», αναφέρει η θέση της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ.

Παίρνουν τα μέτρα τους

Στην πλατεία Αλεξάνδρας δεν ανησυχούν βεβαίως, ωστόσο το "μπάσιμο" Βασιλειάδη και το πάτημά του στις ΠΑΕ και το ποδόσφαιρο με την όποια δυναμική του δίνει η γενναιόδωρη χορηγία στις 7 ομάδες, δεν τους αφήνει αδιάφορους.

Αυτό, διότι δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το προ ημερών τελεσίγραφο Βασιλειάδη στους 7, με τη χαρακτηριστική ατάκα "καλό καλοκαίρι". Άρα, μιλάμε για στροφή 180 μοιρών, η οποία πιθανότατα να έχει και πολιτικές προεκτάσεις, όσο πλησιάζει η προεκλογική περίοδος. Η παροχολογία άλλωστε είναι πάγια τακτική των κυβερνήσεων και δη των ελληνικών.

Φυσικά, οι σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη -που εμφανιζόταν ως ο έτερος διεκδικητής των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των 7- παραμένουν σε επίπεδο εκτόνωσης, ειδικότερα από τη στιγμή που το αφεντικό του ΠΑΟΚ δεν διάγει και τις πιο... ζεστές μέρες του με την κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags