Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκες από Σπαρτάκ για το ντου Σαββίδη με ΑΕΚ: «Τα μάθαμε, να μην επηρεαστεί ο διαιτητής»
| 2018-08-07 22:39:00

Ατάκες από Σπαρτάκ για το ντου Σαββίδη με ΑΕΚ: «Τα μάθαμε, να μην επηρεαστεί ο διαιτητής»

Sportdog Team
Ατάκες από Σπαρτάκ για το ντου Σαββίδη με ΑΕΚ: «Τα μάθαμε, να μην επηρεαστεί ο διαιτητής»

Φοβάται την Τούμπα ο προπονητής των Ρώσων.

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε για έναν δύσκολο αγώνα, τονίζοντας ότι η Σπαρτάκ Μόσχας θα προσπαθήσει εφαρμόσει το δικό της πλάνο κόντρα στον ΠΑΟΚ, που διαθέτει παίκτες με ποιότητα. Προκάλεσε απορίες, όμως, με την αναφορά του στον Ιβάν Σαββίδη και τις συστάσεις του στον Ισραηλινό διαιτητή στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού προπονητή της Σπαρτάκ Μόσχας:

Για το πως περιμένει τον ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχουν παιχνίδια που δεν είναι υψηλού επιπέδου, σε αυτή τη διοργάνωση. Ξέρουμε πολύ καλά ότι θα έχουμε τη ζέστη, αλλά θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Δεν θα είναι εύκολος ο αγώνας αυτός, καθόλου εύκολος. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και πολύ υψηλή οργάνωση. Βεβαίως ήρθαμε εδώ, σεβόμενοι τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν φοβόμαστε καθόλου. Θα παίξουμε αύριο το δικό μας παιχνίδι, έτσι όπως το βλέπουμε εμείς και θα δώσουμε και την ψυχή μας και στα δύο παιχνίδια».

Αν υπάρχει πίεση: "Δεν νομίζω ότι η Σπαρτάκ είναι φαβορί και δεν έχω λόγο να σκέφτομαι ότι η ομάδα μου είναι το φαβορί. Ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα, επειδή πέρασε και την Βασιλεία στον προηγούμενο γύρο".

Την εικόνα που έχει για τον ΠΑΟΚ και τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του: «Όπως είπα και πριν, ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με πολύ υψηλή οργάνωση. Έχουν πολύ έμπειρους παίκτες στην άμυνα. Οι μέσοι τους είναι πολύ ποιοτικοί, το δίδυμο Μαουρίσιο-Κάνιας και υπάρχει και ο Πέλκας, που είναι παίκτης-κλειδί, ενώ και οι επιθετικοί της ομάδας έχουν πολύ ταλέντο».

Το λόγο που δεν ήρθε ο Σαμέτοφ: «Δεν ήρθε, όπως και άλλοι παίκτες, επειδή δεν είναι στο 100% της φυσικής κατάστασης. Ως προπονητής, πρέπει να ξέρω ότι κάθε παίκτης που θα βγει στο γήπεδο, θα μπορεί να δώσει το 100%. Δεν μπορώ να ρισκάρω. Προτίμησα να μείνουν στην Μόσχα για το καλό τους. Επειδή όπως είπα, χρειάζομαι παίκτες που για 90 λεπτά θα μπορούν να τα δώσουν όλα».

Τον στόχο της Σπαρτάκ στο παιχνίδι: «Βρισκόμαστε εδώ για να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Θα δούμε τι θα μας επιτρέψει ο ΠΑΟΚ να παίξουμε. Πολλά εξαρτώνται φυσικά κι από τον αντίπαλο μας. Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ συμφωνεί με αυτό...».

Τις σχέσεις Σπαρτάκ - Ολυμπιακού και την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη με όπλο στο γήπεδο με την ΑΕΚ: «Γνωρίζουμε γι΄ αυτά τα μάθαμε από τα γύρω. Ευελπιστούμε ότι ο Ισραηλινός διαιτητής να μην επηρεαστεί από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και γενικότερα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags