Facebook Pixel Τα δίνει όλα ο Μαρινάκης για Γκιγέρμε εκτός από τον... Σιώπη
| 2018-08-08 10:30:00

Τα δίνει όλα ο Μαρινάκης για το «μπαμ» εκτός απ’ αυτόν - Απόφαση να «τελειώσει» και τρελό «πακέτο»

του Παναγιώτη Νικολάου
Τα δίνει όλα ο Μαρινάκης για το «μπαμ» εκτός απ’ αυτόν - Απόφαση να «τελειώσει» και τρελό «πακέτο»

Γιατί δεν κάνει πίσω ο πρόεδρος και για ποιον γκαζώνει. Όλα εδώ!

Μετά την απόκτηση του Μπίμπρας Νάτχο, στον Ολυμπιακό φουλάρουν για την απόκτηση ενός ακόμα μέσου, που θα έχει, όμως, περισσότερο ανασταλτικά καθήκοντα.

Ο πρώτος στόχος είναι ο Γκιγέρμε Τόρες της Λα Κορούνια, για τον οποίο στο λιμάνι καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες τις τελευταίες ώρες. Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις με την ισπανική ομάδα, η οποία παρουσιάζεται πολύ σκληρή στις διαπραγματεύσεις της, ωστόσο υπάρχει η εκτίμηση πως στο τέλος θα καμφθούν οι αντιστάσεις της και ο Βραζιλιάνος άσος θα ντυθεί στα κόκκινα.

Υπάρχει, δηλαδή, αισιοδοξία στον Πειραιά για θετική έκβαση της υπόθεσης, παρόλο που η συγκεκριμένη περίπτωση έχει εξελιχθεί σε σήριαλ και από το περασμένο Σάββατο ο παίκτης… έρχεται στην Ελλάδα. Εξάλλου, το γεγονός ότι η Λα Κορούνια δεν υπολογίζει τον Γκιγέρμε Τόρες και θέλει να τον ξεφορτωθεί είναι ένα γεγονός θετικό για τον Ολυμπιακό.

Στο μεταξύ, ισχύει αυτό που γράφτηκε σήμερα ότι στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε και το όνομα του Μανώλη Σιώπη, ως έμψυχο αντάλλαγμα, προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal. Μόνο που δε φαίνεται τη συγκεκριμένη πρόταση να την έκανε η «ερυθρόλευκη» διοίκηση, από τη στιγμή που ο παίκτης θεωρείται «τελειωμένος», μετά τις φήμες που ανέφεραν ότι έκανε παιχνίδι για να πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε δώσει εντολή στους συνεργάτες του για τον αγωνιστικό παραγκωνισμό του Έλληνα άσου, οπότε δύσκολα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μπορεί να ξεχαστεί ό,τι έγινε και να δοθεί στον νεαρό μέσο συγχωροχάρτι. Δε θεωρείται επομένως πιθανό από τον Ολυμπιακό να βοηθήσουν τον Μανώλη Σιώπη να πάρει μια τόσο σπουδαία μεταγραφή μετά τα όσα προηγήθηκαν.

Το πιο πιθανό, άλλωστε, είναι η προοπτική της «τράμπας» για τη μεταγραφή του Γκιγέρμε Τόρες να ήρθε στο προσκήνιο είτε από την ισπανική ομάδα, είτε από τους μάνατζερ του Έλληνα άσου.

«Πακέτο» Αγκού και Ερνάνι;

Όσο για την περίπτωση του Μίκελ Αγκού, που παρουσιάζεται ως εναλλακτική λύση, είναι μια περίπτωση που «κολλάει» στον παίκτη, ο οποίος δε βλέπει με καλό μάτι την Ελλάδα. Η Πόρτο δεν έχει πρόβλημα να τον δανείσει, ενώ βάζει οψιόν αγοράς που μάλλον δεν μπορεί να καλυφθεί από καμία ελληνική ομάδα.

Σε περίπτωση που γίνει συζήτηση για πώληση η τιμή για τον παίκτη ξεκινάει από τα 2,5 εκατ. ευρώ, ποσό που μοιάζει απαγορευτικό για τον Ολυμπιακό και ειδικά για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Δεν αποκλείεται, πάντως, το όνομα του Μίκελ Αγκού να πέσει στο τραπέζι «πακέτο» με τον Ερνάνι, για τον οποίο οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται πάντα πολύ ζεστά. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, στον Ολυμπιακό να επιδιώξουν ένα deal και για τους δύο παίκτες, προκειμένου να πετύχουν την καλύτερη δυνατή οικονομική συμφωνία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags