Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξετάζει παίκτη του Ολυμπιακού ο Ατρόμητος!
| 2018-08-08 11:27:00

Εξετάζει παίκτη του Ολυμπιακού ο Ατρόμητος!

Sportdog Team
Εξετάζει παίκτη του Ολυμπιακού ο Ατρόμητος!

Ποιος είναι;

Η διοίκηση Ατρομήτου εξέταζε -πριν τα ματς με τη Ντιναμό Μπρεστ και εφόσον προκριθεί- το ενδεχόμενο να προχωρήσει στην απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού παίκτη, με το όνομα του Αμρ Ουάρντα να βρισκόταν συνέχεια στο μυαλό της (εσχάτως έχει απομακρυνθεί αρκετά, αφού έχει χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ). 

Σύμφωνα με το atromitistas.gr στα υπόψη ήταν -και είναι -ο Νίκολας Μαρτίνες, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό και θα λύσει το συμβόλαιο του (ως ελεύθερος εξετάζεται). 

Ωστόσο, για την ώρα έχουν… παγώσει τα πάντα και μεταξύ αυτών και η περίπτωση του 31χρονου Αργεντινού άσου, τον οποίο οι Πειραιώτες είχαν πάρει –προ τριετίας- από τον Παναιτωλικό και είχαν παραχωρήσει δανεικό κατά σειρά σε ΑΠΟΕΛ, Σίδνεϊ και Απόλλων Λεμεσού. 

Τόσο ο Μαρτίνες όσο και ο Ουάρντα έχουν υψηλά συμβόλαια και ήδη είχε γίνει μεγάλο άνοιγμα προκειμένου η ομάδα να φτάσει όσο πιο  μακριά μπορούσε στο Europa League. 

Φυσικά, όλα θα είναι ανοιχτά ως και τη λήξη της μεταγραφικής σεζόν, την ώρα που καθημερινά προτείνονται παίκτες σε αυτές τις θέσεις και όσο κυλούν οι μέρες τόσο κατεβαίνουν τα κασέ.

Πηγή: atromitistas.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags