Facebook Pixel Ανελέητος πόλεμος παντού Μελισσανίδη-Μαρινάκη και στο βάθος... Σαββίδης - Θα σκάσουν βόμβες!
| 2018-08-08 12:52:00

Ανελέητος πόλεμος παντού Μελισσανίδη-Μαρινάκη και στο βάθος... Σαββίδης - Θα σκάσουν βόμβες!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ανελέητος πόλεμος παντού Μελισσανίδη-Μαρινάκη και στο βάθος... Σαββίδης - Θα σκάσουν βόμβες!

Όλα άνω-κάτω με... παρέμβαση Βασιλειάδη! Κανονικό ροντέο.

H συμφωνία που επιτεύχθηκε χθες ανάμεσα στον Γιώργο Βασιλειάδη, τις «άστεγες» ομάδες και τη Super League, δίνοντας και το έναυσμα για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, έφερε την έντονη αντίδραση του Ολυμπιακού.
 
Οι «ερυθρόλευκοι», που ως γνωστόν δε διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις με την κυβέρνηση, εξαπέλυσαν δημόσια επίθεση κατά του υφυπουργού, με αφορμή τα χρήματα που προσφέρθηκαν στις ομάδες που δεν είχαν τηλεοπτικό συμβόλαιο, μέσω της EΡΤ.
 
Από την άλλη, στην ΑΕΚ τάχθηκαν υπέρ της συγκεκριμένης συμφωνίας, ακολουθώντας εντελώς διαφορετική στάση από τους Πειραιώτες. Κάτι που, βεβαίως, μπορεί να οφείλεται και στο γεγονός ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν επιθυμούσαν να καταλήξουν οι επτά ομάδες στο «Έψιλον» του Ιβάν Σαββίδη.
 
Την ώρα, λοιπόν, που η κυβέρνηση διέρρεε χθες πως τα χρήματα που θα δοθούν στις ομάδες που δεν είχαν μέχρι τώρα τηλεοπτικό συμβόλαιο θα προκύψουν από την «υπερφορολόγηση των στοιχηματικών εταιριών, οι οποίες χωρίς να έχουν άδεια βάζουν παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος στα κουπόνια τους», στην ΑΕΚ χειροκρότησαν τη χθεσινή συμφωνία με τον υφυπουργό, μία κίνηση που δείχνει, φυσικά, και το γεγονός ότι οδεύουμε, πλέον, σε προεκλογική περίοδο και όλοι προετοιμάζονται αναλόγως. Το αφεντικό της Ένωσης, άλλωστε, έχει κυβερνητικές διασυνδέσεις, αν και πολιτικά τάσσεται υπέρ της αντιπολίτευσης.
 
Όπως και να έχει, το επόμενο διάστημα εκτιμάται ότι θα κορυφωθούν από τους ισχυρούς του ελληνικού ποδοσφαίρου οι κινήσεις τακτικής σε όλους τους τομείς έχοντας ορίζοντα τις επερχόμενες εκλογές. Ο ισχυρός άνδρας κάθε μεγάλης ομάδας αναμένεται να πράξει αναλόγως και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο απ' αυτό το «παιχνίδι», που θα έχει προφανώς και πολιτικούς σκοπούς, να προκύψουν νέες συμμαχίες ή νέες κόντρες, κάτι που, φυσικά, μπορεί να έχει αντίκτυπο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags