Facebook Pixel Sportdog.gr | Ιδού τι κάνει ο ΠΑΟΚ απέναντι σε ρωσικές ομάδες!
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-08 15:05:00

Ιδού τι κάνει ο ΠΑΟΚ απέναντι σε ρωσικές ομάδες!

Sportdog Team
Ιδού τι κάνει ο ΠΑΟΚ απέναντι σε ρωσικές ομάδες!

Ενδιαφέρονται στοιχεία πριν το μεγάλο ματς με τη Σπαρτάκ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης κόντρα στη Σπαρτάκ Μόσχας για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League στο γήπεδο της Τούμπας. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα, αλλά και την παράδοση του Δικεφάλου κόντρα σε ρώσικεςομάδες, πριν την σέντρα την αναμέτρησης.

#Τρεις διαφορετικές ομάδες από την Ρωσία έχει αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ, όλες για το Europa League. Η Σπάρτακ Μόσχας θα είναι η τέταρτη και παράλληλα η πρώτη για την διοργάνωση του Champions League.

#Μέχρι τώρα, ο Δικέφαλος έχει έξι αναμετρήσεις με ομάδες από την Ρωσία, με απολογισμό 4 ισοπαλίες και 2 ήττες με συντελεστή γκολ 5-7. Για τον ΠΑΟΚ έχουν σκοράρει απέναντι σε ομάδες από την Ρωσία οι Μακ, Βιεϊρίνια , Αθανασιάδης, Φωτάκης και Μουσλίμοβιτς.

#Στα δύο εντός έδρας ματς με ομάδες από την Ρωσία έχει δύο ισοπαλίες με Κράσνονταρ (0-0) το 2015-16 και Ρουμπίν Καζάν (1-1) το 2011-12 και μια ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μοσχας με 1-0 το 2010-11.

#Αυτή είναι η πέμπτη απόπειρα για την πρόκριση του στους ομίλους του Champions League για τον ΠΑΟΚ. Η πρώτη ήταν το 2004-05 με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, η δεύτερη με τον Άγιαξ το 2010-11, η τρίτη το 2013-14 στον τρίτο προκριματικό με την Μέταλιστ και στη συνέχεια με την Σάλκε, ενώ το 2016-17 αντιμετώπισε πάλι τον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο.

#Συνολικά μετρά δώδεκα αναμετρήσεις στα προκριματικά του Champions League με απολογισμό δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες. Ο ΠΑΟΚ έχει σημειώσει 16 γκολ σε αυτά τα παιχνίδια, με τον Πρίγιοβιτς να πιάνει πλέον τους Βλάνταν Ίβιτς και Στέφανο Αθανασιάδη που είχαν από δύο γκολ. Στην λίστα των σκόρερ υπάρχουν ακόμη τα ονόματα των Νέτσιντ, Στοχ, Κατσουράνη, Γιασουμή, Βιεϊρίνια , Σαλπιγγίδη και Κάμπος. Από την αναμέτρηση με την Βασιλεία προστέθηκαν και αυτά των Κάνιας , Βαρέλα και Ελ Καντουρί .

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags