Facebook Pixel Sportdog.gr | Στα «κάγκελα» για τη συμφωνία Βασιλειάδη με τις 7 ΠΑΕ και ο Σαββίδης - «Μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα»
| 2018-08-08 18:06:00

Στα «κάγκελα» για τη συμφωνία Βασιλειάδη με τις 7 ΠΑΕ και ο Σαββίδης - «Μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα»

Sportdog Team
Στα «κάγκελα» για τη συμφωνία Βασιλειάδη με τις 7 ΠΑΕ και ο Σαββίδης - «Μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα»

Αντίθετος και ο ηγέτης του ΠΑΟΚ με την... κρατική χορηγία.

Δεν αντιδρά μόνο ο Ολυμπιακός με την τελευταία εξέλιξη στα τηλεοπτικά της Super League. Απ' ότι φαίνεται και ο ΠΑΟΚ είναι αντίθετος με τα χρήματα που θα πάρουν οι 7 ΠΑΕ από την ΕΡΤ. Αυτό φαίνεται από την αναφορά που έγινε για το ζήτημα στη στήλη «Παρέμβαση» της εφημερίδας «Έθνος», η οποία είναι συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη.

Το κείμενο που γράφτηκε τιτλοφορήθηκε ως «Μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα» και αναφέρει εντός του: «Η κυβέρνηση μέσω της κρατικής ΕΡΤ, αποφάσισε να προσφέρει σανίδα σωτηρίας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Καθ' όλα θεμιτό, αν αναλογιστεί κανείς, ότι πρόκειται για το άθλημα του λαού. Υπό ποιους όρους, όμως και υπό ποιες συνθήκες συμβαίνει κάτι τέτοιο; Διότι η ουσία είναι πως σε καιρούς χαλεπούς - εξαιρετικά δύσκολους για τον Έλληνα φορολογούμενο, ο οποίος, εκτός των άλλων, πληρώνει και την ΕΡΤ μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ – η κυβέρνηση έρχεται να μοιράσει άφθονο χρήμα από τον κρατικό κορβανά, όχι σε ευάλωτες ή ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, αλλά σε ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες. Και αυτό δεν αλλάζει, απ' όπου κι αν διατείνονται από το υπουργείο ότι προέρχονται τα χρήματα που θα δοθούν στις επτά ΠΑΕ».

Όπως μπορείτε να συμπεράνετε, ούτε ο Σαββίδης είναι σύμφωνος με την... κρατική χορηγία που πρόσφερε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, κάτι που δείχνει και σε ένα μεγάλο βαθμό και τη σύμπλευση ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού σε θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags