Facebook Pixel Sportdog.gr | Δημοσίευμα για Κλάους από Κύπρο – Σε αυτήν την ομάδα προτάθηκε, τι λέει η πλευρά του παίκτη;
| 2018-08-08 19:18:00

Δημοσίευμα για Κλάους από Κύπρο – Σε αυτήν την ομάδα προτάθηκε, τι λέει η πλευρά του παίκτη;

Sportdog Team
Δημοσίευμα για Κλάους από Κύπρο – Σε αυτήν την ομάδα προτάθηκε, τι λέει η πλευρά του παίκτη;

Αυτό γράφτηκε για Αθανασιάδη στη Μεγαλόνησο.

Δημοσίευμα για το μέλλον του Στέφανου Αθανασιάδη κυκλοφόρησε στην Κύπρο. Σύμφωνα με το goal.com.cy, ο Κλάους, ο οποίος αποτελεί ξένο σώμα στη Μακάμπι Χάιφα και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, προτάθηκε στην Πάφο FC.

«Η περίπτωσή του σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολη, όμως οι συζητήσεις των γαλάζιων με την πλευρά του πρώην αρχηγού του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι δυσκολίες που παρουσιάζονται για την ώρα έχουν να κάνουν τόσο με το συμβόλαιο που διατηρεί ο Ελλαδίτης επιθετικός με την ισραηλινή ομάδα (500.000 ευρώ ετησίως) όσο και με την επιθυμία του διστακτικού Στίβεν Πρέσλι, ο οποίος -όπως τόνισε στον περίγυρο του- αναζητά ένα πιο γρήγορο επιθετικό», αναφέρει το δημοσίευμα, το οποίο μπαίνει σε λεπτομέρειες για τις συζητήσεις που έχει ο Κλάους με την ισραηλινή ομάδα για την αποδέσμευσή του.

Πάντως η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν επιβεβαιώνει ότι προτάθηκε ο παίκτης στην κυπριακή ομάδα, η οποία δύσκολα θα μπορούσε να καλύψει το συμβόλαιό του. Σημειωτέον, ότι πρόσφατα είχαν διαρρεύσει σενάρια επιστροφής του Έλληνα επιθετικού στον ΠΑΟΚ, απ' ότι φαίνεται όμως ούτε αυτά είχαν βάση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags