Facebook Pixel "Πρώτος στόχος επετεύχθη"
Ποδόσφαιρο
| 2011-08-26 00:39:00

"Πρώτος στόχος επετεύχθη"

"Πρώτος στόχος επετεύχθη"

Ικανοποιημένος από την πρόκριση του ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων του Europa League εμφανίστηκε ο Λάζλο Μπόλονι. Ο Ρουμάνος τεχνικός, ωστόσο, τόνισε πως ήταν ιδιαίτερα νευρικός πριν από την έναρξη του αγώνα, ενώ ανέφερε πως κάποιοι παίκτες πρέπει να βελτιώσουν την εικόνα τους

"Πρέπει να σας πω ότι μετά το παιχνίδι ήμουν αρκετά νευρικός, επειδή είχαμε τόσα πολλά προβλήματα τις τελευταίες μέρες. Είχαμε κάνει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στην Τούμπα και για εμένα ήταν πολύ σημαντικό να δείξουμε μία καλή εικόνα και να πάρουμε την πρόκριση. Το να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω τον Γκαρσία, τον Κοντρέρας, τον Ίβιτς, τον Σαλπιγγίδη από την αρχή μου δημιούργησαν μεγάλη πίεση το τελευταίο βράδυ. Στόχος μας ήταν να κρατήσουμε την μπάλα περισσότερο από όσο την είχαμε κρατήσει στο πρώτο ματς στην Τούμπα. Επιλέξαμε να παίξουμε πιο πίσω 10 μέτρα, αλλά χρησιμοποιήσαμε τρεις γρήγορους επιθετικούς και είναι γεγονός ότι η Καρπάτι είχε ευκαιρίες να σκοράρει στο πρώτο μέρος, αλλά είχαμε και εμείς. Ζήτησα από τους παίκτες μου να είναι δυνατοί ψυχολογικά. Ακόμη και στο ημίχρονο τους ζήτησα να μην χάσουν τη συγκέντρωσή τους, παρά το ότι χάναμε με 1-0. Νομίζω ότι τακτικά και τεχνικά κάναμε καλό παιχνίδι. Αναγνωρίζω ότι κάποιοι παίκτες πρέπει να ανεβάσουν την απόδοσή τους, αλλά πρέπει να τους πω για ακόμη μία φορά συγχαρητήρια. Ο πρώτος στόχος της χρονιάς ήταν να μείνουμε στην Ευρώπη μέχρι τον Δεκέμβριο το λιγότερο και είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε. Όταν παλεύω για έναν στόχο κάνω τα πάντα."

Για το αν άλλαξε γνώμη για τους αναπληρωματικούς παίκτες του ΠΑΟΚ: "Σας έχω πει ότι μόνο οι ανόητοι δεν αλλάζουν την άποψή τους. Ακόμη και έτσι, όμως, επιμένω ότι πρέπει να δουλεύουμε πολύ για να βελτιωνόμαστε."

Για τη νευρικότητα που είχε: "Σίγουρα ήμουν νευρικός επειδή το 2-0 του πρώτου αγώνα ήταν επικίνδυνο όπως σας είχα πει. Όταν η Καρπάτι έβαλε το γκολ, ανέβηκε ψυχολογικά. Το ίδιο συνέβη και με εμένα. Είναι πολύ σημαντικό πράγμα η ψυχολογία σε αυτά τα ματς. Το είχα πει και στους παίκτες μου. Ότι όταν θα έχουμε την μπάλα πρέπει να είμαστε επιθετικοί. Όταν έβαλε γκολ η Καρπάτι είχα νεύρα με τον διαιτητή και όχι με την ομάδα μου."

Για την κλήρωση των ομίλων του Europa League: "Καταρχήν θέλω να πω ότι για τους φιλάθλους μας θα είναι καλό να παίξουμε με μεγάλες ομάδες. Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι δύσκολη και ο κόσμος πρέπει να χαρεί. Ευχαριστώ πολύ τον Μιρτσέα Λουτσέσκου που μέσα από βίντεο αγώνων της ομάδας του μου έδειξε πως να αντιμετωπίσω την Καρπάτι."

Πηγή: olapaok.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags