Facebook Pixel Sportdog.gr | Δήλωση με νόημα από Πέλκα: «Δεν θα αφήσουμε να μας διαλύσει κανένας...»
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-09 10:45:00

Δήλωση με νόημα από Πέλκα: «Δεν θα αφήσουμε να μας διαλύσει κανένας...»

Sportdog Team
Δήλωση με νόημα από Πέλκα: «Δεν θα αφήσουμε να μας διαλύσει κανένας...»

Μίλησε για τη σπουδαία νίκη επί της Σπαρτάκ.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου:

Αρχικά σημείωσε ότι: «Είναι δύσκολο όταν στο 15' το σκορ είναι 0-2. Ήταν πολύ ωραίο ματς, με πολλά γκολ ένταση και ανατροπές. Βρήκαμε ψυχικά αποθέματα να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή και θα πάμε στη Ρωσία για να πάρουμε την πρόκριση.

Η ομάδα έχει μεγάλες προσωπικότητες και δεν το βάλαμε κάτω. Δώσαμε το 100% και αυτός είναι ο σκοπός μας, να γράψουμε την ιστορία με τέτοιες μεγάλες νίκες και πρέπει να συνεχίσουμε την πολλή δουλεία».

Ερωτηθείς για την φάση του τετ-α-τετ που αστόχησε: «Δεν είναι εύκολο όταν χάνεις τέτοιες μεγάλες ευκαιρίες, θα δω τι έκανα λάθος για να το διορθώσω.Είμαστε μια καλή και  ενωμένη παρέα και δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας διαλύσει».

Πρόσθεσε πως: «Όποιος καταλαβαίνει, τα συνθήματα του κόσμο και τι φωνάζει παίρνει  μεγάλη ώθηση. Ευχαριστούμε τον κόσμο, πρέπει να μείνουμε όλοι ενωμένοι. Η πορεία ξεκίνησε από τη  Βασιλεία και θα τελειώσει το Μάιο.. πρέπει να μείνουμε ενωμένοι στα καλά και στα κακά που θα έρθουν.

Βγαίνεις ποιο δυνατός από δύσκολες καταστάσεις σε τέτοιο επίπεδο. Τέτοια ματς δίνουν πολλά μαθήματα και προσωπικά με βοηθάνε να γίνω πιο έμπειρος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags