Facebook Pixel Πρόβλεψη-βόμβα για Ολυμπιακό: «Εξελίξεις με Μαρτίνς...»
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-09 12:30:00

Πρόβλεψη-βόμβα για Ολυμπιακό: «Εξελίξεις με Μαρτίνς αν...» - «Δεν είναι έτοιμος» - Σκάνε νέα «μπαμ»!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Πρόβλεψη-βόμβα για Ολυμπιακό: «Εξελίξεις με Μαρτίνς αν...» - «Δεν είναι έτοιμος» - Σκάνε νέα «μπαμ»!

Ρουκέτες από «ερυθρόλευκο» ρεπόρτερ πριν το ματς-φωτιά.

Την άποψη ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι 100% έτοιμος για το ματς με τη Λουκέρνη για τα προκριματικά του Europa League εξέφρασε ο Γιώργος Κυριακόπουλος.

Ο «ερυθρόλευκος» ρεπόρτερ του onsports.gr μίλησε στο sportdog.gr για τον αγώνα με την ελβετική ομάδα, για το οποίο κρίνει ότι δε θα υπάρξει έκπληξη. Αν υπάρξει, όμως, θα πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις με τον Πέδρο Μαρτίνς.

Παράλληλα, στάθηκε στη μεταγραφή του Βασίλη Τοροσίδη και σχολίασε τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να γίνουν.

Υπάρχει δυσαρέσκεια για τον Μαρτίνς μετά τις 4άρες από Γκενκ και Αϊντχόβεν; Γιατί ακούστηκαν κάποιες μουρμούρες...

«Δε θεωρώ πως κάποιος στον Ολυμπιακό ασχολείται με τα αποτελέσματα στα φιλικά. Στο παρελθόν υπήρξαν προετοιμασίες που οι "ερυθρόλευκοι" πετούσαν στα φιλικά αλλά στην συνέχεια παρουσίασαν προβλήματα μέσα στη σεζόν και το αντίθετο. Αυτό που απασχολεί άπαντες στον Ολυμπιακό είναι τα ματς με την Λουκέρνη, όχι μόνο για τον Μαρτίνς αλλά για όλους στην ομάδα. Σε αρνητικό αποτέλεσμα θα πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις».

«Δεν είναι έτοιμος»

Είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός για τη Λουκέρνη;

«Από αυτά που έχω δει από τα φιλικά θεωρώ πως δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Αλλά πιστεύω πως αν ήταν έτοιμος αυτή την περίοδο, δεν θα ήταν καλό στην συνέχεια. Όπως έγινε και την περσινή σεζόν με τον Μπέσνικ Χάσι. Ο Ολυμπιακός είναι μια νέα ομάδα και στο φιλικό με την Λεγκανές αγωνίστηκαν 9 καινούρια πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα. Πάντως, θεωρώ πως αν ο Ολυμπιακός παρουσιαστεί συγκεντρωμένος δύσκολα θα βρεθεί προ εκπλήξεως».

Πού έχει δώσει βάση ο προπονητής;

«Ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως κάθε Πορτογάλος προπονητής, δουλεύει με συγκεκριμένο πλάνο. Το βασικό μέλημα είναι να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός σωστός στο τακτικό κομμάτι. Οπότε εκεί έχει ρίξει το μεγαλύτερο βάρος».

Θα δούμε Τοροσίδη με Λουκέρνη;

«Δεν πιστεύω πως θα είναι στο αρχικό πλάνο. Η μεταγραφή του Τοροσίδη θεωρώ πως ήταν μια πολύ καλή κίνηση για το κέντρο της άμυνας, αλλά απαραίτητη για τα αποδυτήρια της ομάδας. Ωστόσο, δεν είναι απόλυτα έτοιμος για το αρχικό σχήμα. Δεν έχει κάνει πολλές προπονήσεις με τους συμπαίκτες του και αυτό ίσως παίξει κάποιον ρόλο».

Έρχονται μεταγραφές

Με τα μεταγραφικά τι παίζει; Θα έχουμε καμία άλλη προσθήκη;

«Η άποψη μου είναι πως σίγουρα θα υπάρξει κι άλλη μεταγραφή, ίσως και μεταγραφές. Βέβαια, πολλά θα κριθούν και από τα ματς με τη Λουκέρνη. Πάντως, η αίσθησή μου είναι πως αυτή τη στιγμή προτεραιότητα είναι ο μέσος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags