Facebook Pixel Sportdog.gr | Το πιστεύει ο ΜακΓκρέγκορ: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει, να έχουμε θετική σκέψη»
| 2018-08-09 23:09:00

Το πιστεύει ο ΜακΓκρέγκορ: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει, να έχουμε θετική σκέψη»

Sportdog Team
Το πιστεύει ο ΜακΓκρέγκορ: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει, να έχουμε θετική σκέψη»

Αισιόδοξος πως η Σέλτικ μπορεί να κερδίσει την πρόταση μέσα στο ΟΑΚΑ σε βάρος της ΑΕΚ είναι ο επιθετικός της πρωταθλήτριας Σκωτίας, Κάλουμ ΜακΓκρέγκορ.

Ο σκόρερ των Βρετανών στο παιχνίδι με την Ένωση είδε την ομάδα του να μένει στο 1-1 στην Γλασκόβη και πλέον καλείται να σκοράρει τουλάχιστον μία φορά στην Αθήνα για να προκριθεί. Αυτό πάντως δεν τον πτοεί καθώς όπως τόνισε σε δηλώσεις του μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα. «Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Έχουμε δείξει τα τελευταία δύο χρόνια ότι μπορούμε να σκοράρουμε και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολη είναι η δουλειά μας αλλά σίγουρα θα είμαστε έτοιμοι για αυτό.

Είναι πάντα ωραίο να πετυχαίνεις γκολ ειδικά σε μεγάλα παιχνίδια γι’ αυτό είμαι χαρούμενος. Θα ήταν τεράστια υπόθεση να βρούμε άλλο ένα γκολ εκτός έδρας. Πρέπει να έχουμε θετική σκέψη, πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να πάμε εκεί και να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να περάσουμε. Η ΑΕΚ έπαιξε καλά αμυντικά όταν έμεινε με δέκα παίκτες και δυσκολευτήκαμε να πετύχουμε γκολ. Είμαστε ακόμα θετικοί και αισιόδοξοι»,

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags