Facebook Pixel Sportdog.gr | Το στοίχημα Ματουιντί: Τορίνο-Παρίσι με ποδήλατο!
| 2018-08-09 22:24:00

Το στοίχημα Ματουιντί: Τορίνο-Παρίσι με ποδήλατο!

Sportdog Team
Το στοίχημα Ματουιντί: Τορίνο-Παρίσι με ποδήλατο!

Αποφασισμένος να εκπληρώσει το στοίχημα που έβαλε σχετικά με το Μουντιάλ της Ρωσίας, εμφανίζεται ο Μπλέζ Ματουιντί και να κάνει την διαδρομή Τορίνο-Παρίσι με ποδήλατο.

Πριν από τέσσερα χρόνια στη Βραζιλία, είχε πει: «Αν κερδίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο θα πάω με το ποδήλατό μου από την Τρουά (όπου έγινε επαγγελματίας) στο Παρίσι (όπου έπαιξε)». Όμως η Γαλλία τότε δεν τα κατάφερε.

Τώρα πριν από την έναρξη του Μουντιάλ της Ρωσίας έθεσε μία νέα πρόκληση: «Αν κερδίσουμε το τρόπαιο στη Ρωσία θα κάνω Τορίνο-Παρίσι με ποδήλατο».

Χθες ο Γάλλος μέσος τόνισε ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω . «Θα το κάνω αυτό, αλλά θα βρω το χρόνο, επειδή δεν θα είναι τόσο απλό» Στην πραγματικότητα, η διαδρομή είναι 717 χιλιόμετρα, με Αλπεις και πέρασμα από κορυφή στα 2175 μέτρα.

Όμως δεν είναι ο μόνος που έβαλε στοίχημα σχετικό με την κατάκτηση του Μουντιάλ. Ο Ραμί είχε υποσχεθεί ότι σε περίπτωση νίκης, θα αντιμετωπίσει τον ολυμπιονίκη τζούντο Τέντι Ρίνερ μπροστά στις κάμερες της Tf1. Ζιρού και Φεκίρ είχαν υποσχεθεί να ξυριστούν. Επί του παρόντος, μόνο ο επιθετικός της Τσέλσι εκπλήρωσε την υπόσχεσή του. Ο Τολισό πρέπει να κάνει το τρόπαιο τατουάζ σε ένα χέρι, ενώ ο αρχηγός Λιορίς είχε «ορκιστεί «ότι θα κάνει γύρο των μπαρ στη Νίκαια, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags