Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρόκληση από παλαίμαχο της Σπαρτάκ: «Ομάδα… χωριό ο ΠΑΟΚ»!
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-09 18:10:00

Πρόκληση από παλαίμαχο της Σπαρτάκ: «Ομάδα… χωριό ο ΠΑΟΚ»!

Sportdog Team
Πρόκληση από παλαίμαχο της Σπαρτάκ: «Ομάδα… χωριό ο ΠΑΟΚ»!

Δηλώσεις που ανεβάζουν την ένταση ενόψει της ρεβάνς!

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μια ασύλληπτη ανατροπή και επικράτησε της Σπαρτάκ Μόσχας με 3-2 στην Τούμπα, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει με 2-0.

Ο παλαίμαχος άσος της ρωσικής ομάδας, Βαλέρι Ράινγκολντ, άσκησε σκληρή κριτική στη Σπαρτάκ για την ήττα, ενώ αναφέρθηκε με απαξιωτικούς χαρακτηριστισμούς κατά του ΠΑΟΚ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι μία ομάδα χωριό»!

Αναλυτικά, όσα είπε στην ιστοσελίδα «championat.ru»:

«Είναι αποτυχία. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα δείχνει έλλειψη σεβασμού προς τους οπαδούς.

Πολλοί παίκτες ίσως δεν καταλαβαίνουν σε ποια ομάδα παίζουν. Μέχρι το 20ό λεπτό όλα λειτουργούσαν ρολόι, όλα ήταν επαγγελματικά και ξαφνικά άλλαξαν όλα. Ο λόγος; Ακόμα άγνωστος. Πίστευα ότι ο Πρόουμς είναι ανέγγιχτος. Χθες όμως με εκνεύρισε. Αρχίζω να απογοητεύομαι από τον Καρέρα γιατί δεν μπορείς να ποντάρεις σε έναν μόνο παίκτη.

Δεν θέλω να πω ότι ο Πρόουμς δεν μπορεί να παίξει. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι σε φόρμα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα χωριό. Όταν η Σπαρτάκ πήρε προβάδισμα έπρεπε να τον τελειώσει. Οι Έλληνες βγήκαν βιαστικά μπροστά για να σκοράρουν και άφησαν πίσω πολύ κενό χώρο. Κράτα την μπάλα και χτύπησε τους στις κόντρες. Αυτό που ξεχωρίζει τις μεγάλες ομάδες είναι ότι το 2-0 το κάνουν 5-0».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags