Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα ρίξει... κεραυνούς ο Τίγρης για δύο παικταράδες - «Καθαρίζει» ζευγάρι βασικών μια κι έξω
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-09 19:59:00

Θα ρίξει... κεραυνούς ο Τίγρης για δύο παικταράδες - «Καθαρίζει» ζευγάρι βασικών μια κι έξω

του Γιώργου Θεοδωράκη
Θα ρίξει... κεραυνούς ο Τίγρης για δύο παικταράδες - «Καθαρίζει» ζευγάρι βασικών μια κι έξω

Πού θα πάρει, ποιος... άσφαιρος κάνει φασαρία και οι «φευγάτοι».

Μεταγραφικά σενάρια διέρρευσαν μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ στη Σκωτία. Σύμφωνα με τη φημολογία που αναπτύχθηκε, η Ένωση θα κινηθεί για 8άρι, εξτρέμ και ένα βαρύ σέντερ φορ. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το sportdog, η απόκτηση δημιουργικού χαφ θεωρείται δεδομένη, όχι όμως και του ποδοσφαιριστή που θα παίζει στα φτερά.

Όσο για τον επιθετικό από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Πόνσε φαντάζει δύσκολο να αποκτηθεί παίκτης. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία της ΑΕΚ στα προκριματικά.

Ένα άλλο σενάριο που κυκλοφόρησε αφορά την πιθανή αποχώρηση του Τάσου Μπακασέτα. Η πλευρά του παίκτη ψάχνεται προκειμένου να βρεθεί ομάδα που να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του και να φύγει. Απ' ότι φαίνεται όμως δεν είναι ο μόνος που υπάρχει πιθανότητα να βρει πρόταση και να αποχωρήσει. Υπάρχουν και οι Μπακάκης-Σιμόες, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν την επόμενη σεζόν.

Οι δύο τελευταίοι φαντάζουν εμπορικότεροι για την ΑΕΚ. Και πάλι όμως αν δεν γίνουν πωλήσεις, δύσκολα θα γίνει μεγάλο άνοιγμα στο μπάτζετ. Όλα θα εξαρτηθούν βέβαια, όπως επισημάνθηκε και παραπάνω, από την πορεία της Ένωσης στα ματς με τη Σέλτικ. Αν η Ένωση περάσει, τότε τα δεδομένα θα διαφοροποιηθούν.

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ στα πλέι οφς του Champions League δεν τρομάζουν. Μάλμε και Βιντεοτόν δεν είναι θηρία και μπροστά στην Ένωση ανοίγεται ο δρόμος της επιστροφής στους ομίλους μετά από 12 χρόνια. Οπότε μία μικρή υπέρβαση, ίσως και να είναι απαιτητική, αφού οι όμιλοι ανοίγουν νέες προοπτικές. Σας το επισήμανε άλλωστε το sportdog σε πρωινό ρεπορτάζ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι τρελαμένος μετά την πολύ σημαντική ισοπαλία που απέσπασε η ΑΕΚ απέναντι στη Σέλτικ. Όχι τόσο για την εμφάνιση της Ένωσης, όσο για την προοπτική που ανοίγεται στο σύλλογο να αγωνιστεί φέτος μετά από τόσα χρόνια στο Champions League.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags