Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερό «ντου» Μαρινάκη σε... ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Τι «τρέχει» με... Ζαμπά - Εξελίξεις με Ένγκελς
| 2018-08-09 21:44:00

Φοβερό «ντου» Μαρινάκη σε... ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Τι «τρέχει» με... Ζαμπά - Εξελίξεις με Ένγκελς

του Παναγιώτη Νικολάου
Φοβερό «ντου» Μαρινάκη σε... ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Τι «τρέχει» με... Ζαμπά - Εξελίξεις με Ένγκελς

Χτυπάει παντού ο Ολυμπιακός, ποιοι τελείωσαν τον Βέλγο στόπερ.

Η απόκτηση του Μπίμπρας Νάτχο αποτέλεσε μια πολύ σημαντική εξέλιξη στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, ωστόσο έκτοτε δεν έχει υπάρξει κάποια ιδιαίτερη πρόοδος στο εν λόγω κομμάτι, με τον σύλλογο να επικεντρώνεται στο κρίσιμο παιχνίδι με τη Λουκέρνη για τα προκριματικά του Europa League.

Aξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει κάνει άνοιγμα στην «Elenko Sports», την εταιρεία μάνατζερ, με την οποία έχει συνεργαστεί η ΑΕΚ, αλλά και ο ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη εταιρεία εκπροσωπεί τον Πέντρο Βίτορ, που ολοκληρώνει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, αλλά και τον Λέο Ζαμπά, που αποκτήθηκε φέτος το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ατζέντης των δύο παικτών βρέθηκε στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με τη Λουκέρνη. Η συγκεκριμένη πληροφορία προδίδει εξελίξεις, αφού δείχνει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ξεκινήσει κι αυτός επαφές με την προαναφερθείσα εταιρεία μάνατζερ, που ειδικεύεται σε Βραζιλιάνους παίκτες και εκπροσωπεί ορισμένα σημαντικά ονόματα παικτών από το «πάνω ράφι». Δεν αποκλείεται, λοιπόν να έχουμε άμεσες μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό, με… ψώνια από την ίδια αγορά με τους μεγάλους του αντιπάλους!

Αναφορικά με το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, οι εξελίξεις δεν είναι οι ιδανικές για τον Ολυμπιακό στην υπόθεση του Μπιόρν Ένγκελς. Η προοπτική της Αγγλίας «κάηκε» για τον Βέλγο μετά το κλείσιμο της μεταγραφικές περιόδου στο Νησί και όλα πλέον είναι ρευστά.

Για τον Ένγκελς δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλές ανοικτές προοπτικές αυτή τη στιγμή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Άντερλεχτ, μία από τις ομάδες που είχε δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη, προσανατολίζεται στο να κοιτάξει πρώτα αλλού για την απόκτηση στόπερ και δεν μπορεί κανείς να πει με σιγουριά το αν θα επιστρέψει για τον Ένγκελς ή όχι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags