Facebook Pixel Sportdog.gr | Κανένας Λάζαρος - Aυτή η μεταγραφάρα του Ολυμπιακού θα τρελάνει κόσμο και Μαρινάκη!
| 2018-08-09 23:30:00

Κανένας Λάζαρος - Aυτή η μεταγραφάρα του Ολυμπιακού θα τρελάνει κόσμο και Μαρινάκη!

Sportdog Team
Κανένας Λάζαρος - Aυτή η μεταγραφάρα του Ολυμπιακού θα τρελάνει κόσμο και Μαρινάκη!

Δεν τον περίμενε κανείς, τα είδε όλα κι ο Μαρτίνς…

Ο Ολυμπιακός έκανε ονειρική πρεμιέρα στη νέα σεζόν, καθώς ισοπέδωσε τη Λουκέρνη με 4-0 και εντυπωσίασε με την απόδοσή του. Οι Ερυθρόλευκοι δεν κατέβασαν ρυθμό σε κανένα σημείο του 90λεπτου, έβγαλαν διάθεση και συνδυασμούς στην επίθεση και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει ακόμα μεγαλύτερο σκορ.

Οι νεοφερμένοι Χριστοδουλόπουλος, Γκερέρο και Ποντένσε «έλαμψαν» έχοντας στραμμένα πάνω τους τα βλέμματα των φιλάθλων όπως και ο Τσιμίκας που γύρισε από δανεισμό, όμως η πραγματική… μεταγραφή ακούει στο όνομα ενός παλιού, του Κώστα Φορτούνη!

Ο διεθνής άσος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού, αφού δεν σταμάτησε να ταλαιπωρεί την αντίπαλη άμυνα επί 90 λεπτά. Ο Φορτούνης ζητούσε συνεχώς την μπάλα από τους συμπαίκτες του και κάθε φορά που την έπαιρνε στα πόδια δημιουργούσε προβλήματα στη Λουκέρνη.

Το Νο.7 των Πειραιωτών ήταν σε μεγάλη βραδιά και έβγαλε στο χορτάρι όλες τις τεχνικές του αρετές. Από την ψύχραιμη ασίστ «πάρε-βάλε» στον Γκερέρο για το 3-0 μέχρι τα δύο δοκάρια με φοβερή εκτέλεση φάουλ και φανταστική ατομική ενέργεια, το «Γ. Καραϊσκάκης» θαύμασε απόψε τον Φορτούνη στα καλύτερά του.

Ωστόσο, το πόσο μπαλαδόρος είναι ο Φορτούνης και το τι μπορεί να κάνει στην καλή του βραδιά το γνωρίζουν όλοι. Αυτό που έκανε ιδιαίτερα θετική εντύπωση απόψε για τον άσο των Ερυθρολεύκων ήταν το γεγονός ότι έβγαλε πάρα πολλή ενέργεια, δεν σταμάτησε να τρέχει και δεν «μάσησε» από τα σκληρά φάουλ των αντιπάλων του, κάτι που δεν συνέβαινε πολλές φορές την περυσινή σεζόν, όταν ο διεθνής άσος παρουσίασε σκαμπανεβάσματα και έτεινε να… χάνεται στα δύσκολα.

Ο Φορτούνης μπήκε δυναμικά στη νέα σεζόν και αν συνεχίσει έτσι, θα αποτελέσει την καλύτερη… μεταγραφή της ομάδας και θα ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό. Η αποψινή του απόδοση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος του έδωσε απόλυτη ελευθερία κινήσεων και τον εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο. Αντίστοιχα, δικαιώνει και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει στηρίξει τον Έλληνα άσο όσο κανείς άλλος, ακόμα και σε δύσκολες περιόδους για τον ίδιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags