10/08/18 - 00:11

Μαρτίνς: «Είμαστε δυνατή οικογένεια στον Ολυμπιακό»

Ευχαριστημένος με το 4-0 του Ολυμπιακού με τη Λουκέρνη εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Sportdog Team
Μαρτίνς: «Είμαστε δυνατή οικογένεια στον Ολυμπιακό»
808views 0shares

Αναλυτικά μίλησε για:

-το αν η εικόνα πλησιάζει στα θέλω του: «Παρόλο που είχαμε καλό παιχνίδι, τα πρώτα 20 λεπτά δεν ήταν καθόλου εύκολα, μέχρι να μπουν τα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καταιγιστικοί. Είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς στην προετοιμασία αυτό που δείξαμε σήμερα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Είμαστε δυνατή οικογένεια και είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας. Θέλαμε πολύ να έρθει η ημέρα αυτή. Υπάρχουν πράγματα που θέλουμε να βελτιώσουμε, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι όταν βλέπουμε το αποτέλεσμα της δουλειάς αυτής». 

-το αν περίμενε τόσο καλό τον Ολυμπιακό: «Δεν περίμενα παιχνίδι τόσο υψηλού επιπέδου, παρότι έχουμε ποιότητα και ήμασταν έτοιμοι. Ήξερα ότι και ο αντίπαλος είναι καλή ομάδα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πρέπει όμως να σκεφτούμε ότι έχουμε κερδίσει μόνο ένα παιχνίδι. Πρέπει να δουλέψουμε κι άλλα πράγματα. Δείχνουμε ότι έχουμε ποιότητα».

-το τι να περιμένει ο κόσμος στην πορεία της σεζόν, μετά και την ενίσχυση: «Αυτό που έχει σημασία είναι να παίζεις καλά, έτσι έρχονται τα καλά αποτελέσματα. Είναι ομάδα που πρέπει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός και κάνει πολλές επιθέσεις. Είδαμε καλή επίδειξη των δυνατοτήτων της ομάδας σήμερα. Δεν θα έρχονται έτσι συνέχεια τα αποτελέσματα όπως σήμερα. Η ομάδα έχει δυνάμεις. Είμαστε στην αρχή ακόμα, θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτσι πάντα. Το σημαντικό είναι να εμφανιστούμε δυνατοί στη συνέχεια και κυρίως όταν δεν θα έρθουν τα αποτελέσματα. Στόχος είναι να συνεχίσουμε έτσι». 

-το αν θα δώσει στη ρεβάνς χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δε έπαιξαν σήμερα; «Δεν έχω ξεκινήσει να το σκέφτομαι ακόμα, υπάρχει ακόμα υπερένταση από το σημερινό παιχνίδι. Θα παίξουν αυτοί που μπορούν να βοηθήσουν. Όλοι οι παίκτες θα πάρουν την ευκαιρία τους στην πορεία της σεζόν, έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και θα υπάρξουν και τραυματισμοί. Όλοι είναι απαραίτητοι. Θα σκεφτούμε τι θα κάνουμε και ποιοι θα παίξουν στη ρεβάνς».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ