Facebook Pixel Sportdog.gr | Η εξήγηση του Ποκετίνο για τη μεταγραφική... ανυπαρξία της Τότεναμ
Ποδόσφαιρο
| 2018-08-11 01:47:00

Η εξήγηση του Ποκετίνο για τη μεταγραφική... ανυπαρξία της Τότεναμ

Sportdog Team
Η εξήγηση του Ποκετίνο για τη μεταγραφική... ανυπαρξία της Τότεναμ

Να γιατί οι Πετεινοί έκαναν ένα ιδιότυπο ρεκόρ.

Στο τέλος της περασμένης σεζόν, ο Ποκετίνο κάλεσε την Τότεναμ να φανεί «γενναία» το καλοκαίρι, κάνοντας μια ισχυρή υπόδειξη ότι ήθελε σημαντική οικονομική υποστήριξη στην μεταγραφική αγορά.

Έχοντας αποτύχει στην προσπάθεια να αποκτήσει τον Τζακ Γκρίλις από την Αστον Βίλα, οι  «πετεινοί» έγιναν ο πρώτος σύλλογος στην ιστορία της Premier League, που δεν έκανε ούτε μία προσθήκη στην ομάδα τους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Με τη λίρα να πέφτει σε χαμηλά επίπεδα εννέα μηνών έναντι του ευρώ, οι παίκτες σε ομάδες του εξωτερικού έχουν γίνει πιο ακριβοί για τους συλλόγους της Premier League. Ο Ποκετίνο ωστόσο έπεισε  Χάρι Κέιν, Σάντσες, Μιν, Λαμέλα και Γουίνκς να υπογράψουν μακροπρόθεσμα συμβόλαιο και είναι ικανοποιημένος.

«Δημιουργώντας ένα στάδιο που κοστίζει σχεδόν 1 δισ. λίρες αλλά και με το Brexit που αυξάνει κόστος κατά 30 τοις εκατό περισσότερο, τα πράγματα ήταν δύσκολα. Αυτό είναι ένα δράμα, λυπάμαι για τον αγγλικό λαό», είπε ο Ποκετίνο. «Στη συνέχεια, για να κρατήσεις τους καλύτερους παίκτες  πρέπει να είσαι γενναίος. Στο μυαλό όλων μπορεί να λένε ότι «η Τότεναμ δεν απέκτησε παίκτες», αλλά είναι καλύτερα να κρατάς τους καλύτερους παίκτες σου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags